Developer blog from December 28: New progress system and campaign [HUN] December 28-i fejlesztői blog: Új fejlődési rendszer és kampány.

bdef9205623988b98887c54f3247.jpg 

 

Boldog Új Évet és Kellemes Karácsonyt minden pilótánknak! A nagy téli fejlesztés első része, a Star Conflict: Utazás, már élesben megy. Az általános flotta átalakítás teljes lendülettel halad és a közeljövőben a játékosoknak hozzáférésük lesz 16-os és 17-es rangú hajókhoz egyedi tervezéssel és képességekkel. Az idei év utolsó fejlesztői blogjában az Utazás főbb jellemzőiről fogunk beszélni — egy új játékos-fejlődési rendszerről és egy történeti kampányról a nyílt űrben.

 

Új játékos-fejlődési rendszer

 

Minden pilóta — kezdő és tapasztalt harcosok egyaránt, akik alaposan ismerik a játék minden jellegzetességét, folyamatosan növelni fogják a rangjukat. Ebben az esetben, a rang az átfogó fejlődési szintet fogja jelölni a játékban. Összesen 25 rang van tervbe véve. A játékos rangja egy bizonyos mennyiségű tapasztalat elérése után emelkedik. Tapasztalatot az alábbi módokon lehet szerezni:

 

  • Minden új hajó szintért
  • Csomópontok aktiválásával az Ellydium hajófában
  • Minden fejlesztésért
  • Teljesítményekért

 

Minden új rang elérése újabb lehetőségeket ad a pilótának — megnyit új módokat, erősebb hajókat, fegyvereket, modulokat. Továbbá, a rang segít könnyen megérteni, hogy kit látsz a játékban, egy ambíciózus újoncot vagy egy tapasztalt veteránt. Szintjének emelésével a pilótának hozzáférése lesz új területekhez is ‘Nyílt űr’ módban.

A rendszer több kísérletezést fog megengedni a játékosoknak — minél több egyedi modult és hajót szerez a pilóta, annál több lehetősége lesz majd. Nem hibázhatsz a hajó vagy a modul fejlesztéssel, mert minden lépés értékes tapasztalatot fog hozni neked. A rendelkezésre álló összes felszerelés kipróbálásával a pilóta képes lesz meghatározni, hogy mit szeret a felkínált lehetőségek köréből és képes lesz a kedvenc technológiákat többet használni.

 

Kampány és Nyílt űr mód

7723a620bab744f3cbe4b574b56d.jpg 

 

Az új rangok elérésének legfőbb módja a speciális EZsK küldetések teljesítése lesz. Ezek a feladatok egy közös cselekményben egyesülnek és el fogják mondani a te személyes kalandos történeted a Star Conflict világában. A feladatok teljesítése során a pilóták minden főbb szektort bejárnak majd a ‘Nyílt Űr’ módban.

A kampány cselekménye rögtön az után kezdődik, hogy az Ellydium társaságnak sikerül kiszorítani az idegeneket abból a zónából, ahol az Ellydium-Theta állomás helyezkedik el.
Úgy tűnhet, hogy az ‘Ellydium’ a sikerének csúcsán van. De ez az a pillanat, amikor a cég egy nagyszabású igényt küld az EZsK-nak egy sürgős és jól fizető munkához.
 
Az EZsK elfogadja a rendelést és elküld egy fejlett felderítő egységet az ‘Ellydium Theta’ állomáshoz. Mint a felderítő egység egyik tagja,  te egy magas osztályú zsoldos pilóta vagy. Kezdődik a kaland!

 

 

b7e07c6a32b925b26ded9bcd96ee.jpg 

 

Két új helyszín lesz elérhető ‘Nyílt űr’ módban és PvP csatákban.

 

Az egyikükben egy csoport kincsvadász egy korábban ismeretlen faj hajójának maradványait fedezte fel egy gázóriás egyik holdján. Jelenleg, a területet az Ellydium flotta foglja el. A cég egy egész várost épített a régi expedíciós bázis helyszínén és most a hajó tanulmányozásával foglalkozik.

 

A másik helyszínen az expedíció, szintén az Ellydium által szponzorálva, a planétán talált ősi faj épületeit tanulmányozza. A bolygó nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Nemcsak, hogy rajta minden — a növényzet és az állatvilág egyaránt — teljesen gigászi méretű, valami ismeretlen rázza belülről.

 

A rég várt frissítésre az újévi ünnepek után lehet számítani. Figyeljétek a híreket! Találkozunk az új évben, zsoldosok!