Developer Blog from December 14: New ships [HUN] December 14-ei fejlesztői blog: Új hajók

f5c3aafbb3407cb395b3caf2f825.jpg

 

Gratulálunk minden pilótának a perem szektorokban a közelgő Újév és Karácsony alkalmából! Reméljük legalább annyira szeretitek a szilveszteri ünnepeket és ajándékokat amennyire mi szeretjük. Az új esztendőben a Star Conflictban láthattok új kalandokat, új küldetéseket és, természetesen, új hajókat. Néhányukról részletesebben is szó esik a fejlesztői blog ezen számában.

 

Wolfhound Szövetséges harcigép (gunship)

 

A hajó  saját speciális modullal  van felszerelve. Ez számos rakéta sorozatot lő ki aktiváláskor. Ezzel egyidőben, növeli a tűzgyorsaságot, energia újratöltést, maximum sebességet, oldalazási sebességet és a forgást. A  ‘Weakness Analyzer’ aktív modul  növeli a fegyverek tűzgyorsaságát és megemeli a sérült páncélzatú ellenségnek okozott sebzést. Ez a befogott célpontnál működik a modul hatótávján belül.

 

A ‘Wounded Beast’ protokol  a hajó páncélját módosítja. Komoly sebzés mellet növeli a sebességet, az irányíthatóságot, az energia visszanyerést és a tűzgyorsaságot. A harcigép (gunship) egy exklúzív fegyvert fog kapni - a  ‘Ignis’ blastert , aminek lövedékei EM sebzést okoznak az ellenségnek és égő plazma rögöket hagynak hátra. Az ellenség ezek a rögök közelében szintén sebzést kap.

 

Birodalmi parancsnoki vadász, Granite

1ff6405c8aa37f4252f0be3ef372.jpg

 

A speciális ‘Archangel’ modul  a vadászon ideiglenesen növeli az elsődleges fegyver hatótávját és megszűnteti a túlmelegedést.  Az ‘Anti-Sabotage 2.1’ aktív modul  bármely hatást blokkolni fog, ami a hajó irányításának zavarására irányul és, amit a modul aktív állapotában vetnek be. Viszont a hátralévő modul aktív idő csökken.

 

A ‘Satisfaction algorithm’ computer módosító  ideiglenesen növeli a szövetségesek tűzgyorsaságát, ha egy baráti hajó megszemmisül a közelben. A különleges EM-fegyver  meghosszabbítja a speciális modul aktív idejét az ellenséget ért minden pontos találat esetén. A legjobb aktivált speciális modullal tüzelni, de minden lövés használni fog a hajó energiájából.

 

Mindkét vadász az Újévi ünnepek után fog megjelenni a játékban, de a megépítésükhöz szükésges feladatokat már a közeljövőben elkedhetitek. Álljatok készen, néhány egység a teljesen új technológiákból már fejlesztés alatt van.

 

Egyedi Object NY18 hajó

fa76cd43138dfa7ee1c09cd1ed88.jpg

 

Egy új és egyedi védő fregatt lesz elérhető egy külön ágon a hangárban - az  ‘Egyedi hajók’-nál. A pilóta képes lesz megválasztani a hajó rangját 5 és a maximális között. A hajó irányítási rendszere nagyon szokatlan, a hajó nem csak az egyedi repülési fizikájában, hanem egzotikus megjelenésében is különbözni fog.

 

‘Dome’ rakéta-elhárító rendszer aktív modul  meghackeli a hajó felé repülő ellenséges rakétákat. Mindeközben, néhány közülük át fog irányítódni az éppen befogott célpont felé. Egy másik modul, a ‘Redeployment mechanism’  képes lesz a fregatt pozícióját kicserélni a radaron látható ellenségével. Ugyanakkor, az aktív radartáv csökkenni fog. Az  ‘Energy system destabilizer’  meg fogja akadájozni az ellenfél energia visszanyerő képességét az aktív zónában.

 

‘Tactical shielding’ speciális modul  aktiválása után, maga a hajó és minden szövetséges hatótávon belül kiegészítő pajzsot fog kapni. Továbbá, a fregatt pajzsa helyreáll minden szövetséges fejében, akire a speciális modul kihatott.

 

Az Object NY18 gyártási folyamata szintén egyedi lesz. A játékba lépéskor az Újévi ünnepek alatt, a pilóták naponta kapni fognak egy speciális konténert, benne a hajó elemeivel. Nem kell minden nap bejelentkezni, de a legpontosabb pilóták gyorsabban meg tudják majd építeni az új fregattot. A változtatások a küszöbön vannak! Figyeljétek a híreket és az űrben találkozunk!