Developer Blog from April 6: Tai'Kin, Trading System and New PvE[HUN] Fejlesző blog április 6.-án: Tai'Kin, kereskedelmi rendszer, és új PvE.

 

Nagyon kevés idő telt el az év eleje óta és a Star Conflict univerzum újból látványosan megváltozott. Az Ellydium tudósai megváltoztatják a valóságot az idegen technológia legújabb fejlesztéseivel, a társaságok közötti harc újult erővel tör ki a peremszektorokért és a legvállalkozóbb zsoldosok térdig járnak a kereskedelmi rendszer felfedezésében, ami végre mindenki számára elérhető. Ebben az írásban átnézzük, hogy mi történt és egy kicsit belenézünk a Star Conflict jövőjébe.

Kereskedelem a Star Conflict világában

A kereskedelem bevezetésével a pilóták eladhatják a többieknek a ritka árukat, valódi prémium pénzt szerezhetnek — Galactikus Standardot. Ez elkölthetik prémium előfizetésre, prémium hajókat vehetnek, speciális konténereket és tárgyakat más játékosoktól. Így megszerezhettek egyedi hajókat és felszereléseket, amiket most lehetetlen megszerezni a Star Conflictban a hagyományos módokon, mint például a Dartot és Gargoylet.

A kereskedelmi rendszer jelenlegi koncepciója a résztvevők közötti kommunikációt ösztönzi. Az árverési modellel ellentétben mindig van lehetőség közvetlenül az eladóval alkudni. Az eladó viszont nem kénytelen a piaci ár alá vinni árat, hogy gyorsan eladhassa az árut. Mindenki eldöntheti, hogy mit akar eladni kinek, vagy kitől és mit venni és a legfontosabb — milyen áron. A közösségi készségek és a kreatív megközelítés a kulcsa a sikernek az új gazdaságban.

b1d8e60c0e4aa5c9a78029a71626.jpg

Első ránézésre a rendszer elég egyszerűnek tűnik, technikailag komplex módon lett megvalósítva. A fejlesztés egy szakaszában szükség volt némi korlátozást bevezetni bizonyos gyártási nyersanyagokra a raktárban. Ne izguljatok — mindig lesz lehetőség a raktár takarítására a kereskedelemmel, ezáltal felgyorsítani a szükséges ágyúk, modulok vagy akár hajók gyártási folyamatát. Valami, ami úgy tűnik felesleges nektek mindig hasznos egy másiknak. Ha a frissítés pillanatában a tárolási korlát túl van lépve, a felesleg készleten marad és türelmes várakozás után a pilóta felhasználhatja, például összeszerelni a szükséges alkatrészt. Azok a nyersanyagok, amik túllépik a tárolási határértéket nem adódnak a készlethez és köddé válnak, de ez nem vonatkozik azokra a nyersanyagokra, amiket GS-ért vettek vagy konténer csomagok részei.

A kereskedelmi rendszer fokozatosan kerül be a Star Conflict világába és figyelmesen követjük a hatását a játékra. A jövőben egy nagy bővítést tervezünk az elérhető tárgyakból és a rendszer működésében. Már most is hatalmas a sikeres tranzakciók száma.

Ellydium Recon — Tai’Kin

Az Ellydium társaság legújabb fejlesztése a Tai’Kin scout, sikeresen átesett a tömeges tesztelésen. Köszönjük a pilótáknak a visszajelzéseket és statisztikákatmár keményen dolgozunk a korszerűsítésen.

35469f30a2549b4bec2bb8334738.jpg

A hajó egyik egyedi szolfáltatása, a speciális modulja aktív kölcsönhatásban van a tér-idő kontinuummal. A Tai’Kin azonnal képes nagy távolságra teleportálni, eltűnni az ellenséges radarokróll és elgörbíteni az időt és felgyógyúlni a sérüléseiből. Többet megtudhattok a hajó új moduljairól és fegyverzetéről a [honlapunkon található](< base_url >/index.php?/topic/33284-testing-new-%E2%80%98ellydium%E2%80%99-ship-taikinhun-az-%C3%BAj-ellydium-taikin-haj%C3%B3-tesztel%C3%A9se/) előzetesből .

Beszéljünk a fejlesztésekről és frissítésekről. Várható, hogy a csomópont fa változik: néhány csomópont helye és ára megváltozik. Újratervezzük és fejlesszük az ‘Inhibitor crystal’-t, ‘Crystal destabilization-t’, ‘Emergency Stasis system’-et és néhány mást. Az ‘Emergency stasis system’, például az egyenesen aszteroidnak vagy tárgynak ugrás után fog működni.

Az új Ellydium scout Star Conflict világába bevezetésével együtt a Jerikó hajók és a tacklerek is megkapják a megfelelő fejlesztésüket és a legújabb interceptor elleni technológiákra fognak fókuszálni.

A Tai’kin gyártása két szakaszra oszlik: a hajókabin összeszerelése és a fejlesztések. A szakaszok egy időben kezdődnek és mindegyiket rá vonatkozó különleges feladatok kísérik lehetővé téve a pilótáknak, hogy a gyártáshoz szükséges nyersanyagok megszerzésére koncentráljanak. A kereskedelem fontos szerepet játszik a gyártásban. A felesleges alkatrészek eladásával lehetsége megvenni a hiányzókat és így nagymértékben segíthettek magatoknak és más zsoldosoknak elérni a célt.

Új küldetés és átdolgozott PvE

Arthur Gage kész felkínálni egy új sürgős szerződést! Blackwood Corporation az EZsK segítségét kérte a hírhedt Ariadne MI irányítása alatt álló kísérleti hajógyárának védelmében. Ez az MI állandóan elveszti az irányítást, de a társaság képviselői az mondják hogy most a gyáraik erős külső támadás alatt állnak. A felderítés szerint a lehetséges ellenség a Cyberek.

38716479691781540ad67271eb2d.jpg

Ez az új küldetés, az ‘Ariadné fonala’ az első lépés a játék PvE küldetéseinek átdolgozásában. Különleges ellenségek avatkoznak be váratlanul a csata folyamatába. Minden csata el fog térni az előzőtől és változatos új célpontokat kínál, amelyek több jutalommal járnak.