[DESTROYER] Destroyers 101: A Work-In-Progress Guide[HUN]

Many Thanks for DarthDirk_

 

Posted 16 January 2016 - 10:36 AM

Rombolók 101: Egy munka segédlet

Last Updated: January 16, 2016

 

76f660639997393ba1b269112ce1.jpg

 

 

Ez a segédlet remélhetőleg jó ötletet ad, hogy lehet sikeresen használni a rombolót, ötleted ad, hogy lehet építeni egyet, és teljes összefoglalót ad a rombolókról, moduloktól a fegyverekig.

 

MEGJEGYZÉS: Ez a segédlet csak egy rövid gyorstalpaló a rombolókhoz. A segédlet célja, hogy az emberek megosszák a saját segédleteiket, hogy építették fel és szerelték fel és repülik a saját rombolójukat, (és itt van a másik leírás címe, amit Kostyan írt)

 

Mik a rombolók?

 

A romboló egy új legnagyobb repülhető hajó a játékban. Messze erősebbek, mint egy guard fregatt és messze nagyobb sebzést okoznak, mint egy gunship vadász. Mivel a legutolsó frissítés csak a 8 rangú rombolókat tette elérhetővé további információk várhatók amikor a magasabb rangú rombolókat beillesztik.

 

Szerepkör:

 

A rombolók szerepe, hogy nagy sebzést adjanak a csapatuknak, az elsődleges fegyvereikkel és az aktív moduljaikkal, valamint kiválasztani a célt at ellenséges csapatból a szövetségesek hasznára.

 

Ágyúk:

 

Jelenleg két elsődleges ágyúja van a rombolóknak. A Meson Cannon és a Coilgun.

 

Meson Cannon:

A Meson Cannon egy nagy tűzgyorsaságú, nagy sebzésű termál ágyú, hasonló a fregattok heavy blasteréhez. Ennek az ágyúnak nagyon magas a túlmelegedési ideje és meglehetősen nagy a szórása, ami csak nő a folyamatos tüzeléssel. Ez az ágyú nagyon hatásos közeli távolságra curved reflectorral, de jól működik nagyobb távra flat reflectorral, így csökkenthető a szórás. Ez az ágyú jól használható más rombolók, fregattok, lassabb vadászok elleni harcban, de működhet valamennyire a gyorsabb vadászok és interceptorok ellen is.

 

Coilgun:

A Coilgun nagypontosságú, mérsékelten nagy sebzésű, kinetikus ágyú, hasonló a vadászok assault railgunjához. Átlagos túlmelegedési ideje van, elég alacsony szórással, ami növekszik a folyamatos tüzeléssel. Ezt a fegyvert legjobban közepes és hosszú távra lehet használn. Ez az ágyú ideália a vadászok és interceptorok ellen, de jól lehet használni fregattok ellen, azonban viszonylag hatástalan masik rombolóval szemben.

 

Aktív modulok:

 

Jelenleg 6 aktív modulja lehet a rombolóknak. The Tempest Launcher, Pyro Emitter, Wormhole Projector, Multiphase Shield, Blaster Turret, and Plasma Turret. Mindegyik modul fel van szerelve a hajóra (a Multiphase Shield kivételével) ami csak azon az oldalon fog működni, ahova felszerelték. Minden modul elpusztítható az ellenséges hajók sebzésével. Ha egy modul elpusztult, akkor visszaszámolódik és újraépül 60 mp. után.

 

Tempest Launcher:

A Tempest Launcher célkövető rakéták sorozatát lövi ki egy 25 fokos kúpban. A rakéták automatikusan követnek egy ellenséges hajót a 25 fokos kúpon belül. A kúp akörül a vonal körül jön létre, amerre céloztak az aktiválás pillanatában. A rakéták viszonylag nagy termál sebzést okoznak és nagyon hasznosak csoportos ellenségek ellen, vagy extra sebzést okoznak egy másik rombolónak. Támogató osztályú modulként lehet alkalmazni.

 

Pyro Emitter:

A Pyro Emitter magasabb sebzésű termál sugár. Az aktiválás után egy subár lesz kilőve egy bizonyos távolságra és 2 másodperc feltöltődés után elkezd extrém mértékű termál sebzést okozni minden célpontnak, aki közel van a sugárhoz. Ez a modul nagyon hatásos az ellenséges rombolókkal szemben, az ellenséges frigballok ellen vagy bármilyen lassú hajó ellen. Az interceptorok és a gyors vadászok kevés fáradsággal kikerülik ezt a sugarat. Támogató osztályú modulként lehet alkalmazni.

 

Wormhole Projector:

A Wormhole Projector egy létfontosságú felszerelése a romboló pilótáknak, akiknek extra mozgékonyságra van szüksége. A modul lehetővé teszi, hogy a romboló elteleportáljon 500 méterre egy irányban, ami egy jó mozgékonyságot ad vagy egy jó menekülési lehetőség. az aktiválás után a modul kilő egy buborékot arra, amerre céloztak. Ez a buborék egyenesen repül, míg eléri a maximális távolságot, vagy újra aktiválják a modult vagy bele nem ütközik egy tárgyba vagy hajóba. A maximális táv elérése után vagy a második aktiváláskor a romboló elugrik a féreglyuk helyére. Ha a féreglyuk eltalál egy tárgyat vagy hajót, akkor eltűnik és a romboló nem teleportálódik, azonban a féreglyuk jelentős kárt okoz az eltalált hajónak. Támogató osztályú modulként használható.

 

Multiphase Shield:

Ez a modul szükséges minden Archon pilótánakvagy minden intenzív célra, de használhatatlan az Invinciblenek. Egy passzív ellenállást ad a pajzsnak és az aktiválás után még jobban megnöveli a pajzs ellenállását. Ez a modul kiemelten fontos minden romboló pilótának, aki pajzs tankosra építi a rombolót. Támogató osztályú modulként használható.

 

Blaster Turret:

A Blaster Turret egy termál auto torony, ami a közeli ellenségeket lövi a tüzelési távban. Aktiválás után szuper töltött lesz és a normálisnál sokkal nagyobb sebzést okoz. Csak az felszereltség oldalán fogja lőni az ellenséget. Többcélú modulként használható.

 

Plasma Turret:

A Plasma Turret egy EM auto torony, ami a közeli ellenségeket lövi a tüzelési távban. Aktiválás után szuper töltött lesz és a normálisnál sokkal nagyobb sebzést okoz. Csak a felszereltség oldalán lövi az ellenséget. A Plasma turretnek nagyobb a lőtávja, mint a Blaster Turretnek. Többcélú modulként használható.

 

Static Shields:

 

A rombolónak csak egy ‘rakétája’ van, ami a static shield. Hasonló a engineering fregattok static barrierjéhez, a static shield a megadott irányból jövő sebzést állítja meg. Egy rombolónak 2 static shieldje lehet egyszerre (Archonnak 3). A romboló át tud lőni a saját static shieldjén, így nagyon hasznosan fogja meg a bejövő tüzet. Megjegyzendő, hogy az elég nagy sugarú robbanások sebzik a rombolót ha eltalálják a static shieldet.

 

Javaslatok:

 

Most elkezdek egy fejezetet, hogy játékstílust, romboló építést és implant beállítást javasoljak. Saját javaslataimmal kezdem az Invincibléhez.

 

Itt az én Invincible felépítésem. Az alap elképzelés a maximális sebzés egy közepes vagy magas távon és ezalatt tankos maradjon a páncélom.

 

Yxmouw0.jpg

 

 

 

Ez az impantom:

 

 

Uvhh8GS.jpg

 

 

 

Az implantoknak ezt a beállítását nagyon hatékonynak tarom, mivel a robbanási kár csökkentése implant nagyon kevéssel tér el a páncél ellenállás implanttól. Ez némileg csökkenti a robbanási sebzést, de több sebezhetőséget hagy a nem robbanó fegyverektől.

 

A szórás csökkentő implantot az elektronikus segédlettel együtt használom, hogy csökkentsem a Meson Cannon szórását,így pontosan tudok lőni nagy távolságra.

 

Csúszkálás nincs a rombolóval, tehát természetesen a forgatás implant a választás.

 

A 6. implant függőben marad, mert ez nem hat a termál lövedékek sebességére, de megnöveli a sugár hőmérsékletét. A 6. implantot helyettesíthető a felső implanttal.

 

Nagyon fontosnak tartom a kondenzátor méret növelő 7. implantot , mert ez egy csomó extra energiát ad a működéshez, mivel a legtöbb romboló modul használatához nagy mennyiségű energiára van szükség.

 

A 8. implant létfontosságú a turretek működéséhez, mivel többcélú modulkén vannak használva. Ez csökkenteni fogja a visszaszámlálást 20.8 mp.re.

 

Ahogy nő a szintlépéses bónuszom, felvettem az energia regenerálódást 4. szintre, így elég gyorsan nő az energiatartalékom és gyakrabban tudom használni a moduljaimat. Felvettem a támogató osztályú modulok erejét a 8. szintre. Ez kiválóan növeli a Pyro Emitter és a Tempest Launcher sebzését. És az Empire Energy Router vettem fel nyilvánvaló okokból.

 

Ami a passzív moduljaimat illeti: 2x pulse dischargert használok, mert nagyon megnöveli az ágyú sebzését. Pedig csökkenti az energia regenerálódást, Rájöttem, hogy általában elég sok energiám van, mivel elég ritkán használom az utánégetőt. 1x Kinetic hull-t és 2x armor platedet használok, mert ezt tartom a legtankosabbnak. a hajónak alapból termál ellenállás bónusza van így a kinetikus lyuk ki van töltve , az armor plated meg megnöveli a pámcélt kb. 186k-ra. Az electronic guidance az ágyú szórás csökkentésére való és így pontosan találhatok nagy távolságra.

 

Remélem ez a segédlet valamennyire használható minden pilótának. Kérlek bátran kommenteljetek és írjátok meg a saját javaslataitokat a rombolóhoz.