Deal of the Day: 50% off Nightingale ship equipment[HUN] Napi ajánlat: 50% árengedmény a Nightingale hajó felszerelésre

[Report post](< base_url >/index.php?/topic/32310-deal-of-the-day-50-off-nightingale-ship-equipment/&do=reportComment&comment=386585 “Report this content”)

f135397ac13cd38d707c842f212f.jpg 

Figyelem, pilóták! Csak egy napra, december 30.-án a Szövetségi Nightingale interceptor visszatér! 50% árengedményt kínálunk a Nightingale hajó összetevőkre! A hajófáról közvetlenül megvásárolható. December 31.-én a Nightingale gyártása leáll. 

Itt az ideje, hogy fejlesszétek a flottaerőtöket az új év előtt! Minden nap keddtől péntekig a játék hivatalos oldalán, fórumon és a közösségi hálózatokon egy egyedi árengedményt találhattok az ebben az évben megjelent legkirályabb hajókra.
 
Osztály : Felderítő interceptor
Származás : Szövetség
Rank : 8
 
A Nightingale a megtestesült elegancia és megbízhatóság. Megmutatja a pilóta adottságaitokat! Az MHD generator megnövelt energiát ad az ágyúitoknak ha nem hagyjátok figyelmen kívül a motor energiáját. A sebessége és a rejtözködő képessége a fő aduja.

Alternatív speciális modul: Phase Jump
Aktiváláskor a hajó 1200 métert ugrik előre és láthatatlanná válik a radarok elől 7 mp.-re
 
Ágyú: ‘Drone Marker’
Csak a Nightingale egyedi ágyúja. Kinetikus sebzés. Felderítő drónokat szállító lövedékeket lő ki. A célpontot eltalálva a drónok megmutatják a helyzetét a szövetségeseknek és megakadályozzák, hogy láthatatlan legyen 5 másodpercig. 
 
Actív modul: ‘Masking station’
A modul egy speciális állomász állít elő, ami egy mezőt hoz létre, elrejtve a szövetségeseket 1000 méteres sugárban. Ha egy szövetséges hajó tüzel, rakétát lő ki vagy használja a moduljait, akkor látható lesz. Az állomás mindenkinek látható.

  • Ezt a modult csak a Nightingale-re lehet felszerelni

 
Motor módosító: "MHD generator"
A hajó maximális sebességének 90%-ánál a felszerelt modul megnöveli az ágyú sebzését.

  • Ez a modul csak a Nightingale-re szerelhető
  • Ebből a típusból egyszerre csak egy lehet aktív

A különleges ajánlat csak korlátozott ideig él és december 31.-én 05:00 UTC lejár!