Deal of the Day: 50% off Nightingale ship equipment[HUN] A nap üzlete: 50% árengedmény a Nightingale hajó felszerelésre

 

a91a30bccea3e80a683adf183e27.jpg 

Figyelem, pilóták! Itt az ideje, hogy fejlesszétek a flottaerőtöket! Csak egy napig, február 8-án a Szövetségi Nightingale interceptor visszatér! 

Lucas Horn, az EZsK Szövetségi kapcsolattartója a ‘New Eden’ állomáson azt mondta, hogy öreg barátja megérkezett a peremszektorokba. A független ‘Scotland’ cirkáló kapitánya a bátor útjairól híres az űr legveszélyesebb csücskeiben és mindig különösen értékes rakománnyal tér vissza.

Különleges ajánlat Lucas Horntól: csak ma, február 8.-án 50% árengedmény a Nightingale hajó alkatrészekre! Megvásárolhatók közvetlenül a hajófában.

Osztály : Felderítő interceptor
Származás : Szövetség
Rang : 8
 
A Nightingale megtestesíti az eleganciát és a megbízhatóságot. Kihozza a pilóta képességeket! Az MHD generátor több energiát ad a fegyvereknek, ha figyeltek a motor energiájára. A sebessége és a rejtőzködési képessége a csapat adu ászává tesz titeket.

Alternatív speciális modul: Phase Jump
Aktiváláskor a hajó előre ugrik 1200 métert és 7 másodpercre láthatatlan lesz a radarok számára

Ágyú: ‘Drone Marker’
Egy egyedi ágyú csak a ‘Nightingale’ hajónak. Kinetikus sebzés. A lővedékek felderítő drónokat visznek. Amikor eltalálják a célpontot, a drónok minden szövetségesnek megmutatják a helyét és 5 másodpercig megakadályozzák, hogy láthatatlanok legyenek. 

Actív modul: ‘Masking station’

  • A modul egy speciális állomást készít, ami egy mezőt hoz létre, minden szövetségest elrejt 1000 méteres sugáron belül. Ha egy szövetséges lő, rakétát indít vagy modult használ láthatóvá válik. Az állomást mindenki látja.
  • Ez a modul csak a Nightingalera szerelhető

Motor módosító: "MHD generator"

  • A hajó maximális sebességének 90%-ánál a telepített modul megnöveli az ágyú sebzését.
  • Ez a modul csak a Nightingalera szerelhető
  • Ebből egyszerre csak egy lehet aktív

A különleges ajánlat korlátozott ideig tart és február 9.-én 08:00 GMT végetér!

Tisztelettel,
Star Conflict csapat