Deal of the Day: 50% off Brokk ship parts[HUN] Nap üzlete: 50% árengedmény a Brokk hajórészekre.

 

8d476593965a27ca47aad37b1e052f71.png  

Pilóták! Ideje fejleszteni a flottaerőtöket! Az EZsK Birodalmi kapcsolattartója jelenti, hogy egy új  szállító konvoj érkezett a peremszektorokba a belső világokból. Úgy tűnik, a blokádot megtörték. Nemsokára újabb kereskedelmi karavánokat várunk a peremszektorokba!

Egy különleges akció van a piacon. Csak ma, május 3-án árengedményt kínálunk a Brokk alkatrészekre! Ezeket közvetlenül a hajófából lehet megvenni.

Külsőleg a Brokk nagyon hasonlít egy birodalmi támogató cirkálóra, tehát a fregatt nagyon agresszívan és brutálisan néz ki. Ez tette a legtöbb pilóta számára valódi “birodalmi” álommá. Jogosan lehet a legrugalmasabb engineering fregattnak és minden lehetséges kategóriában nyerő. Nincs akadály előttetek — a speciális modulja elpusztít minden ellenséges hajót előttetek.

 

Speciális modul: “Gremlin” drones
Ez a speciális modul drónokat lő ki, amelyek védik és javítják a hajót. A drónok vissza tudják tölteni a szövetségesek pajzsát is 3500 méterig az útirányban. Ezen a területen elpusztul minden ellenséges szerkezet.

Amikor aktiválják, a drón egy sugarat bocsát ki a célkereszt irányában.
A sugár elpusztít minden ellenséges szerkezetet (drónokat, állomásokat, stb.) és visszatölti a szövetségesek pajzsát.

Ágyú: WL13 projector
Sugárágyú. Termál sebzést okoz. Ha eltalálja, javítja a szövetségesek páncélját és pajzsát. Jelentős az energiafelhasználása a szövetséges javító módban.

 

Az akciós kínálat korlátozott ideig él és véget ér május 4-én!

 

Tisztelettel,
Star Conflict csapat