Deal of the Day: 50% off Brokk ship parts[HUN] A nap ajánlata: 50% árengedmény Brokk alkatrészekre

 

4500a229cfcf78020ff16949980f.jpg 
 
Pilóták! Itt az ideje, hogy fejlesszétek a flottaerőtöket! Az EZsK Birodalmi összekötője jelenti, hogy egy új szállítmány érkezett a peremszektorokba a belső világokból. Úgy néz ki, hogy sikerült áttörni a blokádot. Nemsokára még több kereskedelmi karavánt várunk a peremszektorokba!

Egy különleges ajánlat található a piacon. Csak ma, március 30.-án 50 % árengedménnyel kínáljuk a Brokk alkatrészeket! Közvetlenül a hajófából megvásárolhatók.

Osztály : Engineer
Eredet : Birodalom
Rang : 13

Külsőleg a Brokk nagyon hasonlít egy birodalmi támogató cirkálóra, így a fregattnak nagyon komoly agresszív és brutális kinézete van. Ezért a legtöbb pilóta teljes körű “birodalmi” álma lett. Joggal nevezhető a legsokoldalúbb engineering fregattnak és minden lehetséges kategória nyertesének. Nincs akadály előttetek — a speciális modul elpusztít minden ellenséges hajót az útból.

Speciális modul: “Gremlin” drones
Ez a speciális modul drónokat lő ki, amelyek védik és javítják a hajót. A drónok vissza tudják tölteni a szövetségesek pajzsát is 3500 méterig az útirányban. Ezen a területen elpusztul minden ellenséges szerkezet.

Amikor aktiválják, a drón egy sugarat bocsát ki a célkereszt irányában.
A sugár elpusztít minden ellenséges szerkezetet (drónokat, állomásokat, stb.) és visszatölti a szövetségesek pajzsát.

Ágyú: WL13 projector
Sugárágyú. Termál sebzést okoz. Ha eltalálja, javítja a szövetségesek páncélját és pajzsát. Jelentős az energiafelhasználása a szövetséges javító módban.
 
 

Ez a különleges ajánlat korlátozott ideig él és végetésr március 31.-én 8 AM GMT!
 

Tisztelettel,
Star Conflict csapat