Deal of the Day: 50% off Brokk ship parts[HUN] 50% engedmény a Brokk hajó részekre.

 

a6cffaff9376436d74971c038def.jpg 
 
Pilóták! Itt az idő, hogy fejlesszétek a flottaerőtöket! Az EZsK Birodalmi kapcsolattartója jelezte, hogy egy új konvoj érkezett a belső világokból a peremszektorokba. Úgy néz ki, hogy a blokád megtört. További kereskedelmi karavánokat várunk a peremszektorokba a közeljövőben!

Egy különleges ajánlat érhető el a piacon. Csak ma, február 1-én 50% kedvezményt kínálunk a Brokk részekre! Közvetlenül a hajófából lehet megvenni őket.

Osztály : Engineer
Származási hely : Birodalom
Rang : 13

Külsőleg a Brokk nagyon hasonlít egy birodalmi támogató cirkálóra, tehát a fregatt nagyon komoly, agresszív és brutális kinézetű. Ettől egy igazi ‘birodalmi’ álom a legtöbb pilóta számára. Joggal nevezhető a legsokoldalúbb engineering fregattnak és megnyeri az összes lehetséges kategóriát. Nincs előttetek akadály — a speciális modul elpusztít minden ellenséges hajót útközben.

Speciális modul: “Gremlin” drones
Ez a speciális modul drónokat lő ki, amelyek védik és javítják a hajót. A drónok vissza tudják állítani a szövetségesek pajzsát a lővonalban 3500 méter távolságig. Ezen a területen az összes ellenséges egység elpusztul.

Amikor aktiválják, a drónok egy sugarat lőnek ki a célkereszt irányába.
A sugár elpusztít minden ellenséges egységet (drónokat, állomásokat, stb.) és visszatölti a szövetségesek pajzsát.

Ágyúk: WL13 projector
Sugár fegyver. Termál sebzést okoz. Amelyik szövetségest eltalálja, regenerálja a pajzsát. Jelentős az energia felhasználása a szövetséges javító módban.
 
 

A különleges ajánlat korlátozott ideig szól és február 2-án 8 AM GMT lejár!
 

Tisztelettel,
Star Conflict csapat