Dead world.Time of hope[HUN] Halott világ. A remény ideje.

 

a1f1e45e6ceb7886db27e9311e35.jpg

 
Körülbelül száz évvel ezelőtt
Rendszer SY3176-GIII-A4
Gázóriás körüli pályán
‘Halott Világ’ planetoid

 

A hatalmas panorámaablaknál állt a csatahajó kabinjában a gázóriást nézve, ahogy lassan felkelt a planetoid felett. Ez a felkelés minden 42 percben bekövetkezett. És ez a hihetetlen látvány megunhatatlan.

 

A Jerikó csatahajó teljesen új volt. Néhány ülés a kabinban még mindig a védő műanyag burokban volt. És az új hajó egyedi illata - a műanyag, a fém és a tisztítószerek keveréke. A csatahajó tegnap jelent meg a planetoid pályáján. Egy kis csapat, akik vezették a szörnyet azonnal átszálltak egy szállítóhajóra és elmentek egy hiperugrással.
 
Közvetlenül a hajó érkezésekor egy sürgős kitelepítést jelentettek be a bázison. És reggel a ‘Gyűlölet’ bázis összes emberét hajókkal átszállították a hatalmas, teljesen sötét  felfegyverzett, nagyon nagyon veszélyes űrszörnyre.

És most ő, Chris Kelvin kapitány egy kényelmes kapitányi székben ülve nézi Őt - akié minden, ami körös körül van. A lenti bázis. A csatahajó. Az élete.
 

 • És hol van Hari hadnyagy?

 

A nő felé fordult. A hangja embertelenül gyengéd, halk, érzéki. Az alakja gyönyörű. Ott lent testének ezreit hagyta. Meztelen, csodálatos és halálos. A majdnem fekete szemek végtelenek. Mintha maga a Kozmosz nézne rád és várná a választ.

 • Lent maradt, hogy bekapcsolja a biztonsági rendszereket.
 • Nem lehet a pályáról bekapcsolni?
 • Van, amit lehet aktiválni a pályáról, kikapcsolható a pályáról. A hadnagy így döntött.
   
  Visszafordult az ablakhoz.
   
 • Nem fogom elfelejteni a tettét.
   
  Ez igaz. Ő semmit nem felejt el.
   
 • Hallott már a ‘Peremszektorokról’?
   
  Újra megfordult. Kicsit bólintott.
   
 • Azt hisszük, hogy az a kulcs, amit már hosszú ideje keresünk.El kell mennünk azokba a szektorokba és elsőnek megtalálnunk.
 • Igen, Miss Hate.
   
  A fekete szemei szó szerint elszívták a életét. De tudta, hogy hosszabb ideig bírja ki a mentális csapását, mint bárki más. A tűrőképességénél egy másodperccel előbb fordította el a tekintetét.
   
 • A gyűlölet ideje lejárt. A remény ideje jön. A tél a végéhez közeledik a szívünkben. Mostantól hívjon Summernek. Miss Summernek.

 

[Halott világ 1. rész](< base_url >/index.php?/topic/33513-dead-world-part-1hun-halott-vil%C3%A1g-1-r%C3%A9sz/)

[Halott világ 2. rész](< base_url >/index.php?/topic/33554-dead-world-part-2hun-halott-vil%C3%A1g-2-r%C3%A9sz/)