[Cov Ops] Advanced guide: [HUN] Cov Ops részletes útmutató

 [Cov Ops] Részletes útmutató:

 

Many thanks for AdamWest!

 

  1.    Miért olvassátok el ezt a posztot?

  2.    Bevezetés

     a)    Általánosságok

  1.   Dolgok, amit talán nem tudtok

     a)    Rakéták elkerülése

     b)    Rakéta taktika

              i. Rakéta elől menekülés

              ii. Ölés lopás

     c)    Mzgási taktikák

              i.       Csúszkáló forgás (Dugóhúzó)

              ii.      Fókuszpontos csúszkálás

              iii.       Automatikus mozgás

     d)    Játékbeli taktika

              i.      Tacklerekl kihozása rejtőzködésből plazma webet használva

              ii.     Fogás megszakítása

              iii) Spy Drónok eltávolítása

     e)    Plasma Ark taktika:

              i.      Hogy használjátok a Plasma Arcot rombolón.

              ii.     Miért annyira érzékenyek a Gunshipek/Commandok a Plasma arcra

  1.    Dolgok, amiket már feltehetően tudtok:

     a) Speciális modul, Plasma Web
     b) Actív modulok
               i. Adaptive Camo
               ii. Plasma Arc
               iii. Orion Targeting Complex
               iv. Self Destruct
               v. White Noise Jammer
     c)  Ágyúk

               i.Pulse laser

               ii. Plasma gun

               iii. RF Blaster

               iv. Shrapnel cannon

               v.  Phase Suppressor

  1.    További eszközök és trükkök a sikeres CovOpshoz

 

 

Kérlek, mondjátok, ha valami pontatlanság van és javítom. 

 

 

1) Miért olvassátok el ezt a látszólag “Részletes útmutatót”??

 

Egyszerűen ez a játék annyira függ a képességektől, hogy ez a hajóosztály “elviszi” az egész csapatotokat a meccseken, feltételezve, hogy jól játszotk. A Star Conflict annyira keményen támaszkodik a képességekre, hogy a legalacsonyabb T2 hajókkal meg tudjátok tizedelni a magasabb osztályú hajókat és ez alig vagy egyáltalán nem kérdés.  

 

 

 

 

Ezzel az útmutatóval és egy csomó gyakorlattal megtizedelitek az ellenfeleket: Ha ez nem megy nektek, nézzük a statisztikát:

Van 25,000 ölésem 6.75 ölés per játék és van 124 halál szele jelvényem. (A legszebb, hogy nektek valószínüleg nem kell ennyi és nem kell 3741 meccset tölteni a biztonsági övbe kötve.) [igen, ez a játékstatisztika és jelvények alacsony képességet mutatnak, de ez a legjobb, amit mutatni tudok]

 

TQrkbJe.png

 

 

 

VjsOFXl.png

 

 

2) Bevezetés

 

A Covert Opsok sebzés okozó interceptorok. Törékenyek és ez azt jelenti, hogy nem szemből támadnak, de gyorsak és lopakodó képességeik vannak, lehetővé téve, hogy oldalról vagy hátulról támadjanak láthatatlanul. Számos képességük van, hogy rövid idő alatt súlyos sérülést okozzanak a célpontjuknak, lehetséges odamenni, megölni a célpontot elmenni, mielőtt az ellenfelek koncentrált tűzzel tudnának reagálni.

 

3) Általánosságok

 

A Covert Ops (vagyr Covops) egy gyors és töréken sebzés okozó. Bármilyen hajónak nagyobb sebzést tudnak okozni rövid idő alatt a játékban, akár megsebezhetnek egy Gunshipet néhány másodperc alatt, azonban a károkozó képességük nagymértékben függ a különleges képességeik újratöltődésétől, így az elszenvedett kár alacsonyabb, mint a Gunshipé. Továbbá a CoverOps az egyetlen fajta, amit fel lehet szerelni Tactical Nukes-al, lehetővé téve, hogy egy csoport ellenséget bombázzon.

 

3) Dolgok, amit talán nem tudtok

 

     a) Rakéta elkerülés

 

 

A rakéták 80%-át el tudjátok kerülni egy CovOps-al. Meglátjátok a rakéta riasztást azonnal, amikor egy játékos rakétát lött a hajótokra. Ezután amikor a rakéta egyenesen célbavett, csináljatok egy agresszív forgó mozgást, hogy elkerüljétek a rakétát. Ez lényegében azt csinálja, hogy túlterheli a rakéta forgási sebességét, lehetővé téve az elkerülést védelmi modulok használata nélkül.

 

    b) Rakéta taktika:

i)  Rakétával futá s:  Mozgékony interceptorok ellen nagyon hatásos, ha eltaláljátok őket egy rakétával. Amikor követitek őket vagy egy párharcban. A legjobb taktika a másik képzett interceptor ellen a lovagi harc vele. (Igen, a két srácról beszélek páncélban és lovakon a hosszú hegyes pálcával)  Úgy mint ők csak ti rakétával lőttök, és amilyen közel van a robbanás hozzá, többnyire garantált, hogy a rakéta a közelségből adódóan felrobban. Ez sebezni fog titeket, de ő több sebzést kap. 

 

 

 

ii) Ölés lopás - ( Ez egy piszkos taktika és lehet, hogy némi felzúdulást kelt  azonbana a jövőbeni játékban többet kaptok, mint amennyit láttok.) 

Spoiler 
 

 

Az ölés llopás egy interceptorral nagyon egyszerű. Ez egy piszkos taktika, hogy megnövelje az ölés arányotokat és ezáltal a szinergia szerzéseteket a csatában. Ez egy mesteri trükkös taktika, amikor kerestek interceptort, akin 15-20% páncél maradt  és rálőttök egy piercing missile-t, hogy megöljétek. Amikor szemben vagytok egy Fighterrel akin 15-20% páncél maradt, lőjetek rá egy Piercing missile-t. És végül az olyan fregattot, akin 5-7% páncél maradt. Rombolókra ne pazaroljátok a rakétát, hogy rendesen megöljétek 1-2% páncélmaradvánnyl én általában az ágyúmat használom. Ez a rakéta taktika legjobb RF Blasterrel/Shrapnel cannonnal kombinálva a Robbanó/Alfa sebzéshet. Van még egy utolsó taktika, ami segíthet a piszkos ölés lopásban. Amikor a célpont közel jár a halálhoz és féltek, hogy nem sikerül megölni ütközzetek az ellenfél alacsony páncélú hajójának. Ez megadja a forrását a további sebzésnek, ami ritkán hagyja ott a maradékot.

 

    c) Mozgás taktika:

 

Cov Ops a Star Conflictban a játék legkisebb tankja. Ahhoz, hogy versenyképesek és hasznosak legyetek a csapatotoknak, kemény sebzést kell okozni és életben maradni. Nos, hogy lehettek az utolsó túlélők?

Egyszerű  . . . . . .   Ne találjanak el. Ez a legfontosabb taktika, amikor interceptort vezettek. Ha nem tudnak eltalálni, akkor nem haltok meg. [Látjátok, tanultatok ma valamit  ![006j.png](< base_url >/public/style_emoticons/default/006j.png)  ]  Alább néhány egyszerű mozgási taktika, amivel elkerülitek a találatot.

 

              i.       Csúszkáló forgás (Dugóhúzó)

 

 

A dugóhúzót normálisan akkor használjuk, amikor rendkívül agresszíven megyünk amikor sok ellenfél céloz be, hogy ezt tegyük, nyomjátok a W,q és A-t. Ez azt eredményezi, hogy forogtok és csúszkáltok a hajótokkal, miközben célba vagytok véve.

 

              ii.      Fókusz pontos csúszkálás

 

Használjátok az ellenfél hajóját fókusz pontnak és tartsátok a kurzort pontosan a hajótestjén. Minél gyorsabban, annál jobb.

 

              iii.       Automatikus mozgás

 

 

 

GFocV6K.png

 

 

Az Auto-mozgása nagyjából olyan, mint a normál mozgás, de fenntartható könnyen egy gomb nyomásával és tüzelni tudtok bármilyen irányba a forgás megszakítása nélkül. Ez általában nem ugrál, azt nektek kell csinálni. Csak nyomjátok a gombot és a hajótok forogni fog abba az irányba, ameddig nyomjátok a maximális forgási sebességgel, valójában csak akkor van értelme, ha magas a forgásotok, értsétek ezalatt a szövetségi fightereket vagy valamelyik interceptort. Tehát a mozgás elég kiszámítható. Az Uber-Aim(?) laser pilóták vagy a lassú lövedéksebességes ágyúk elég hasznosak és ezzel lehet bosszantani a a népeket.

130-as forgással hatékony singularity cannonnal vagy gaussal, ha jók vagytok benne. Néhány ceptor több mint 200 forgással igazán zavaró lehet bármilyen ágyú használatával:

 

Auto-movement, Keményen használom, amikor egy fregatt aknákat dob. Mint a fenti videóban látható. Fenn tudjátok tartani a sebzést a fregatton alacsonyabb sebzési aránnyal. Továbbá tudjátok használni a rakétákat is 100% sebzéssel, nem számít a forgás. Ez a mozgás különösen hatékony a rombolók ellen, hogy megtartsátok a távolságot, amikor szükségetek van a sebesség csökkentésére mozgás közben, amikor felkészültök a plasma arc használatára. Talán a legnagyobb előnye ennek a taktikának, hogy az Adaptive shieldetek aktív marag ezalatt a manőver alatt.

 

    d) Játékbeli taktikák

            i)   Tackerek kihozása rejtőzködésből a Plasma webbel:

 

 

 

A Plasma Webet arra lehet használni, hogy megakadályozzátok, hogy a Tacklerek rejtőzve maradjanak. Ez 7 másodpercig aktív. Nem akadályozza meg a Tacklert, hogy elrejtőzzön, de ha a tackler lő, modult használ vagy sebzést kap (Plasma webtől) 2 másodperccel a rejtőzés bekapcsolása után újra fel fog tűnni. A tacklerek bekapcsolják a rejtőzést, kilökődnek a Plasma webetektől és hosszú lesz az újratöltés, mielőtt újra el tudnak rejtőzni. Intelligensebb tacklerek várnak, míg a Plasma web lejár. A nagyon intelligen tacklerek akkor kapcsolják be a rejtőzést, amikor a hatás kijelző a képernyőn kevesebb, mint 2 másodpercet mutat a hatás idejéből.

 

 

            ii)  Fogás megszakítása

 

 

Amikor meg vagytok fogva egy többcélú modullal, hogy kiszökjetek belőle szükségetek van a “R8 - Beta-accelerator Armadillo II” implant telepítésére. Ez a CovOpsok legfontosabb implantja, ami életben tart ha nem tudnak eltalálni. A lassító hatás nagyon könnyűvé teszi az eltalálásotokat.

 

            iii) Spy Drónok eltávolítása - Egyszerű. Amikor látjátok a spy drone ikont a hajótokon. Menjetek a falnak, egy csapattársnak, bárminek, ami ütközési sebzést okoz, el fogja távolítani a spy drónt.

 

    e) Plasma Ark Tactikák:

i) Hgy használjátok a Plasma arcot rombolón.

 

0eYFAxL.pngEz a tökéletes ikon, amit láttok a Plasma Arcon. A Plasma arc lehetővé teszi, hogy lássátok hány modult találtok el egyszerre a rombolón. 

 

Ahhoz, hogy egy tökéletes Plasma arcot hajtsatok végre, három dolog szükséges:

a) Rejtőzzetek el vagy várjátok meg, míg a romboló abbahagyja a fókusz tüzet rátok. (Ha lehetséges)

b) Lassítsátok le a hajótokat az auto mozgás használatával, hogy hatótávban maradjatok aztán menjetek közel a plasma arc érdekében.

c) Én azt találom a legjobbnak, hogy forgassátok a hajótokat lassan. És próbáljatok nekimenni a romboló motorjának.

d) Figyeljétek a Plasma arc ikot a számokkal a rombolón. Ha sikerül ugyamolyan távolságban maradnotok, akkor látjátok a számok csökkenését, hogy erős kárt okoztok, de ez nem elég a megöléséhez.

 

DE0S7za.jpg

 

 

 

Hogy a lehető legnagyobb sebzést érjem el a rombolón, a hajómat a rombolóra irányítom így az ágyúm 100% sebzést okoz egyszerű csúszkáló köröket használva. Azonban ha a romboló vagy másik hajó lő az auto mozgást használom a táv tartására és a sebződésem elkerülésére, ez nagyban csökkenti az én károkozásomat  (Kb. 40-60%). Láthatjátok a fenti videóban nem kellett rakétát használnom ezalatt, hogy megöljem a rombolót.

 

 

ii) Miért annyira érzékenyek a Gunshipek/Commandok a Plasma arcra és hogy használjátok: (Pro tip: Lassítsatok és utána plasma ark)

 

Gunshipeken és Commandoknak nagy probléma, ha nagy sebességgel köröztök körülöttük. Az ő ellentámadásuk, hogy hátrálnak így próbálják megszakítani a körözéseteket. Ez pontosan az, amit akartok. Mert lelassulnak annyira, hogy felkínálják magukat. Ők most nagyon lassan mennek, ami nektek azt jelenti, hogy le tudjátok lassítani a forgásotokat és derékszögben közel kerültök. Ezáltal a célpontotok el tud találni titeket, ami jó nektek, hogy csinál 21-29K 3 másodperc alatt. Lőjetek egy rakétát, ágyútüzet és Plasma arcot a pofájába. Ledermednek másodpercekre és és nagy valószínűséggel nagy sebzést okoztok, mielőtt meghaltok. {Véletlenül rossz lőszert használtam a videó végén.}

 

https://www.youtube.com/watch?v=mu7OjjhhZuo

 

**4) **Dolgok, amiket valószínűleg tudtok:

 

 

a)  PlasmaWeb.pngSpeciális modul: Plasma Web

 

A Plasma Web egy termál fegyver, amit ha aktiváltok közepes sebzést okoz rövid ideig minden kis távolságban lévő ellenségnek. A pilótának nem kell szemben állni a célponttal, amikor aktiválja; ez minden ellenségre hat, aki a hatótávon belül van, bármilyen szögben, akármilyen tárgy mőgőtt.

b) Cov-Ops Active Modules:

 

i) Adaptive_Camo.png  Adaptive Camo:

Az Adaptive Camo nem igazán rejtőzködő egység, de elrejti a covert opsot az ellenség radarjáról és megakadályozza, hogy az rögzítse. A covops még látszik az űrben így a figyelmes játékosok követni tudják és megpróbálhatják eltalálni. Mint a rejtőzködés, az adaptive camo is megszakad, ha a covops tüzel valamelyik fegyverből, vagy használja valamelyik modulját, de nem szakad meg a kár. Az adaptive camonak hosszú a hatása és az újratöltődése.

 

 

ii) Plasma_Arc.png  Plasma Arc:

A covert ops legjellemzőbb képessége. A Plasma Arcn nagyon rövid távú fegyver, ami nagyon nagyot sebez de csak néhány száz méteren. Nehéz vele eltalálni a gyorsan mozgó célpontot, de megtizedeli a fregattokat. Ez az én kedvenc modulom, amit használva súlyos sebeket ejthettek az ellenfeleteken.

 

 

iii) Orion_Targeting_Complex.png  Orion Targeting Complex

Az Orion modul megduplázza a covert ops’ ágyú sebzését 7 másodpercig. Arra készült, hogy a covops nagy sebzést okozzon a célpontnak rövid idő alatt.

 

 

iv) Self_Destruct.png Reactor Overload (Self Destruct)

A Self Destruct module elpusztítja a covopsot és nagy sebzést okoz minden közeli ellenségnek. Hasznos, ha szeretnétek garantálni a célpont megsemmisülését és nem érdekel a saját hajótok elvesztése.

 

 

v) White_Noise_Jammer.png  White Noise Jammer

A White Noise Jammer kikapcsolja a célpont hajó célzó rendszerét, lehetetlenné teszi, hogy a hatása alatt a célpont célba vegyen bárkit. Továbbá eltünteti a célpontotokat a radarotokról, ami nagyon bosszantó.

 

c) Ágyúk:

Pillanatnyilag a Cov Opsoknak 5 ágyúja van:

 

**i)  1NqyHwq.png     **Pulse laser:

Termál sebzés : A Pulse Laser közel annyira pontos, mint amennyire erős az interceptorok ellen a párharcban. Minsamellet a termál sebzés általában a legerősebb a sebzések között. Nagyon rövid a távja és a túlmelegedés jó tűzfegyelemre kényszerít. Az ajánlott lőszer a high oscillation ammo, a jobb túlmelegedési idő miatt .

 

**ii)  vdY0c2P.png     **Plasma gun:

EM sebzés :  A Plasma gun tökéletesen pontos a körülbelül 1 másodperces tüzelés után és megbízható a tűzgyorsasága. A lövedék sebessége gyors és a leghosszabb távú az összes CovOps fegyver közül. Ez a fegyver nagyszerű a párharcban de gyenge a tankosra páncélozott hajók ellen. Ajánlott lőszer a Supernova.

 

**iii)  T8kMbFQ.png       **RF Blaster:

EM sebzés : Az RF Blaster nagy tűzgyorsaságú, nagyszerű robbanási kárral. Továbbá a magas kritikus kárról ismert. A túlmelegedés miatt szinte soha nem kell aggódni. Nagy a szórása de a melegedési ideje nagyobb, mint a plasma guné. Ezért normális esetben nagyon nehéz használni a gyors, mozgékony interceptorok ellen. Azonban csökkenthetitek a szórást implantokkal és passzív modulokkal, hogy nagyon megnő a használhatósága az interceptorok ellen. Az ágyú rövid távú és alacsony sebzésú a feltankolt páncélú hajók ellen. A lövedék sebessége hasonló a buta rakéták sebességéhez, így használhatjátok a célzás markert a rakétatüzeléshez. Ajánlott lőszer Supernova.

 

**iv)  9hoijHG.png        **Shrapnel Cannon:

Kinetikus sebzés : A Shrapnel cannonak nagyon nagy a szórása, nagy elsődleges sebzése van. Kinetikus a sebzése és általában páncél ellen jó. Nagyon rövid a távja és nem a legjobb a párharcban. A lövedék sebessége hasonló a buta rakétákhoz és az ölés lops és a nagy elsődleges sebzés kombinációjára lehet használni. Ajánlott lőszer iridium slugs.

 

v)  nQZrIyM.png     Phase Suppressor:

Termál sebzés : A phase suppressor hosszú távú ágyú közepes tűzgyorsasággal. A közvetlen találat csökkenti a célpont páncél és pajzs regenerálódását. A sebzése valamivel kevesebb, mint a Shrapnel cannoné és a szórása, mint az RF Blasteré(sokkal kisebb a szórás). A lőtávja curved reflectorral ugyanaz, mint az RF-Blasteré vagy a Shrapnel cannoné. Ajánlott lőszer curved reflector.

 

d) Rakéták:

 

4 rakétája lehet a Covopsnak.

 

i)  AZLHUBR.png   Piercing Missiles: Kinetikus sebzés  - Ez a kedvenc fegyverem a játékban. Halálos a páncél ellen csodás őlés lopás képességűés ami a legfontosabb a sebessége nagyon megegyezik az RF Blasterrel és Shrapnel Cannonnal.

 

ii)  KMlqHPd.png    Plasma Missiles: EM sebzés  – A rakéta repülési sebessége elég alacsony azonban többet sebez, mint a Piercing Missiles.   A sebessége miatt nehezebb használni az RF blasterrel vagy Shrapnel cannonnal.

 

iii)  VVcSuqn.png    Small Missiles: Termál sebzés  – Ezt a rakétát nem lehet elkerülni mozgással, hacsak nem tudjátok túlmozogni. Ez a rakéta párosítva lézerrel egy interceptor gyilkossá tesz titeket. Azonban ha 2 termál típust használtok, kevésbé lesztek hatékonyak a nagyobb hajókkal szemben.

 

iv)  g92oLX0.png    Tatical Nuke : Termál sebzés  – Ez egy nagy sebzésű fegyver kis sugárban. Súlyos károkat okoz egy csomó ellenségnek. Azonbaan kevés van a tartóban és hosszú az újratöltődési idő. Ez a fegyver véleményem szerint nem mindig hatékony.

 

 

 

6) További eszközök a sikeres Cov Opshoz:

 

  1.    A legjobb tipp, amit adhatok, hogy jegyezzétek meg a játékosok nevét. Ennek a játéknak egy kis közössége van és ha tudjátok, hogy egy erős játékos ellen vagytok, el tudjátok dönteni, hogy mit használjatok ellene és hogy csökkentsétek a hatékonyságát. Ne feledjétek egy csapat vereségét okozhatjátok. Sikerre vinni a csapatot több, mint lehetséges.

 

2) http://www.aimbooster.com/  gyakoroljátok a célzóképességeteket ezzel az online eszközzel.

 

  1.      Növeljétek / csökkentsétek az egeretek érzékenységét repüléskor. Amikor interceptort használok én 1800 DPI-t használok. Amikor elfogó vagyok egy Gunshippel gyorsan átváltok 1200-ra, és végül 800-ra váltom a DPI-t, amikor LRF-et használok. (Amit szinte soha).

 

  1.      Képernyőméret: Csökkentsétek a képernyőméretet. Általában 1920x1200-al játszom a videó készítéshez és a játék jó kinézéséhez… Amikor lecsökkentem a játékbeli felbontást 1024x800-ra sokkal könnyebbé teszi az ellenfelek eltalálását, mivel ők nagyobb képernyőn vannak. Ez tutibiztos módja a képesség emelésének. (A csökkentés könnyebbé teszi az eltalálást.) Tehát az 1920X1200-ről csökkentés kisebb felbontásra az alacsonyabb dpi beállítással én 1200 dpi-t használok, amikor lecsökkentem a felbontást az interceptorokhoz. 

 

  1.      A játékbeli felbontás csökkentése növeli az FPR rátátokat - Próbáljátok legyőzni az enyémet: 

 

997 in game, 827 in shadowplay:(this is not photo shoped:)

 

5lnPlF7.png

 

-https://www.youtube…v=68lqoUUHdo0–

 

-https://www.youtube…v=4-TSoAXCUDw–   <-Mindazoknak, akik 1v1-et akarnak . . .(Lehet, ha valaha voltatok 1v1-ben, nem is akartok másikat. - keresztre feszítve.)

még több meglepetés.

 

-https://www.youtube…?v=tDiRWedQ_lA-

 

Ha elolvastátok, tisztelgek előttetek.    ![012j.png](< base_url >/public/style_emoticons/default/012j.png)