Contest ‘Victory Chronicle’[HUN] Pályázat 'A győzelem krónikája'

contest_victory_chronicle_en.jpg

 

Pilóták, a közelgő Május 9.-i Győzelem Napja tiszteletére és a II Világháborúban a Szövetségesek győzelmének évfordulóján az EZsK egy különleges pályázatot hirdet. Fel kell vennetek videóra a legjobb öléseteket a csatában és feltölteni a mesterművet a speciális fórum szekcióba. A videók nem lehetnek hosszabbak 30 másodpercnél, Coub forma is megengedett. Ne felejtsétek el hozzátenni a   #StarConflictFragmovie  hashtaget a videóhoz.

A pályázat 3 hétig fog tartani, a munkákat Május 27-ig fogadjuk. Május 31.-én kiválasztjuk a leglenyűgözőbb és legérdekesebb videókat és díjazzuk a szerzőket:

1. hely  — 6000 Galactikus Standard
2. hely  — 5000 Galactikus Standard
3. hely  — 4000 Galactikus Standard
4. hely  — 3000 Galactikus Standard
5. hely  — 2000 Galactikus Standard
6. hely  — 1500 Galactikus Standard

 

Minden résztvevő csak egy videót adhat be. Válasszátok ki a szerintetek leg epikusabb és legérdekesebb pillanatokat!

 

És ha csapatban repültök a hűséges barátaitokkal, akkor ez még nem minden! Ha hangszolgáltatást is használtok a bemutató film készítéséneé, akkor esélyetek lesz megnyerni a háromból egy Team Speak szervert, mindegyikben 100 hellyel, egy hónapig a vkusa.net projekt jóvoltából. Csak mutassátok a videókat! Ha szövetségesekkel beszéltek vagy a saját hangotok hallatszik a videóban, akkor automatikusan a résztvesz a díjért folyó harcban. A győzteseket a vkusa.net csapat választja ki.

Boldog ünnepeket és sok szerencsét kívánunk!

 

 

Társalgás erről angolul