Contest "Flight Test" [HUN] "Próbarepülés" verseny

2592d497af537b20ae0117480d02.jpg

 

Mint mondják, ahány ember, annyi vélemény. És mi nagyon szeretnénk hallani a tiéd! Képzeld magad egy profi kritikus helyébe és írd meg az értékelésed vagy vizsgálatod a játék funkcióiról a legutóbbi frissítésekből. Egy részletes lista az új modulokról, a változásról a hajó-modódosítók számában és más újításokról, amik az [1.5-ös frissítés sorozatban](< base_url >/index.php?/forum/181-patches-read-only/) kerültek bemutatásra.

 

Feltételek:

  • Írd meg a leghasznosabb és konstruktívabb kritikát az új frissítésekről, amit használni tudunk a játék további javításaihoz.
  • Tedd közzé a kritikád (angolul:) a [fórum speciális részlegében](< base_url >/index.php?/topic/35548-contest-flight-test-feedback/);
  • A kritikád sajátkezűleg kell megírni és nem sérthet [fórum szabályokat](< base_url >/index.php?/topic/33781-forum-rules/) valamint játékszabályokat.
  • Minden résztvevő csak egy értékelést tehet közzé, ami megváltoztatható és javítható az író által, ha szükséges;
  • Ne felejtsd el feltüntetni a beceneved.

 

Győztesek és jutalmak
A nyertesek száma korlátlan. Minden pilóta, aki írt egy visszajelzést és, ami megfelel a követelményeknek és hasznosnak bizonyul a fejlesztők számára, 100 monokristályt fog kapni jutalomként!