‘Captured Dreadnought’ Panorama [HUN] ‘Captured Dreadnought’ panoráma

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

Egykori Birodalmi Szektorok

Rendszer: Pride

 

 

Itt most már csak egy kalóztanya van, az elromlott öreg csatahajóban berendezkedve, ami habár nem repülhet újból, biztonságos rejtekhelyként szolgál.

 

Szomorú története van a csatahajónak. Az invázió legelején a birodalmi Ares csatahajót egy váratlan idegen támadás érte. A csatahajó a Jerikó űrben egy hosszú támadásból tért vissza a Guardian-17-be, amikor egy erős idegen csapás megsemmisítette a csatahajó erőművét és a fegyverzete nagy részét.

 

A Birodalmi Parancsnokság úgy döntött, hogy helyreállítja a csatahajót és átszállítja az állomáshoz, de a terveket meghiúsította az általános káosz, a Birodalom összeomlása, a zűrzavar és kétségbeesés. Ugyanakkor, egy szervezett kalózbanda, amit szökevény Szövetségi mérnökök vezettek, behatoltak az elhagyott űrhajóba és megpróbálták helyreállítani a félelmetes harci járművet. Sikerült nekik aktiválni néhányat a fegyverei közül és most a csatahajó a bázisukként szolgál.

 

A kalózok, akiknek folyamatosan nő a számuk, időnként megtámadja az Elátkozott Flotillát. Általában a céljuk, hogy elpusztított pályára állított városokban rekedt civileket támadjanak.