Blog vývojářů ze 17. května. Phoenix a Reaper

Nové prémiové lodě s jedinečnou herní mechanikou a výrobním systémem již jsou ve hře. Federační guard fregata Archeleon, federační gunship Stingray a oblíbenec našich hráčů — imperiální engineering fregata Brokk spatřily světlo světa v dubnu.

Samozřejmě se nezastavíme u tří lodí a už plánujeme přesun prémiových lodí Phoenix a Reaper do nové pořizovací mechaniky a dát jim nové zbraně a moduly. Tento párek pirátských fregat byl dříve dostupný k zakoupení pouze za GS nebo jako součást DLC, ale nyní mohou piloti postavit tyto lodě ze speciálních komponent, které jsou jedinečné pro každou z nich. Nezbytné zdroje mohou být nalezeny během ‘Hledání trofejí’ po PvP, PvE a Co-op bitvách, stejně tak i ve speciálních kontejnerech a za splnění zvláštních úkolů.

Lodě Phoenix a Reaper budou první, které získají jedinečnou možnost vybrat si speciální modul před vstupem do bitvy. Piloti si mohou vybrat jeden ze dvou speciálních modulů. Novou alternativou speciálního modulu budete muset sestavit z komponent, které mohou být získány za splnění úkolů ve hře. Mohou být rovněž zakoupeny ve speciálních kontejnerových balíčcích.

 

aea6cd0c5df7daca349771e16ab3.jpg

Reaper získá alternativní speciální modul, který generuje obrovskou sféru štítu kolem lodi, která může krýt spojence a zbraň generující gravitační pole vtahující nepřátelské lodě směrem ke střelci.

 

Ale toto není jediné využití, jak Reaper bude ovlivňovat gravitaci, loď bude s pomocí modulu přitahovat lodě bezmocných protivníků směrem k hráči. Další modul umožní pilotovi nakrátko získat přídavný štít.

 

5c58154b7e180f81c483bc1e2210.png

Phoenix , na druhou stranu bude mít jedinečný alternativní modul s možností přepínat režim dronů. V ‘Recovery mode’ budou drony obnovovat nejen štíty, ale také hostitelův trup. Neopraví spojence, ale efekt je silnější a modul je snazší na ovládání než klasický protějšek. Když přepnete do ‘Attack mode’ drony začnou útočit na pilotův cíl. Jejich útok se zvyšuje ve stejnou chvíli, když cíl trpí ze snížené rezistence trupu vůči všem typům poškození.

 

Loď bude bohatá na moduly umožňující jim sdílet štít se spojenci nebo dávat spojenci separátní štít a tím je zachránit. Její nová jedinečná zbraň bude mít zvýšené kritické poškození a vysokou kadenci.

 

c0ad743cd1cf9f6567f0de811040.png

 

Díky těmto schopnostem, Phoenix a Reaper tvoří téměř neotřesitelnou dvojici, takže prolomit jejich obranou bude opravdovou výzvou.

 

V nadcházejících letních dnech Star Conflict zažije spoustu zajímavých aktivit pro piloty, které by měli pomoci osvítit budoucí globální přídavky do hry. Sledujte novinky!

 

Děkujeme za vaši pozornost a hodně štěstí ve hře!