Blog vývojářů z 8. září. Podzimní plány

Babí léto je perfektním obdobím pro zahájení velkých změn ve světě Star Conflict. Pro ty nejnedočkavější piloty zveřejňuje SCŽ žhavé novinky z průběhu vývoje!

Není tomu dávno, co nám do rodiny přibyly prémiové lodě se třemi novými modely. Federační guard fregata Archelon, federační gunship Stingray a imperiální engineering fregata Brokk uvedly do hry zvláštní herní mechaniky a nový výrobní systém, umožňující jejich sestavení z částí získaných ze známých herních módů.

devblog_08_09.jpg

Je čas pro nové lodě! V blízké budoucnosti uvedeme 3 další jedinečné prémiové lodě, a dnes vám o jedné z nich něco málo povíme.

Představíme vám nový federační recon stíhač. Speciální zbraň lodi udílí kinetické poškození a zvýrazní současnou pozici nepřítele všem spojencům. Nový pasivní modulů zvyšuje poškození udílené při rychlosti nad maximem. Nový aktivní modul vytváří dron ukrývající spojence v dosahu 750 m po určitý čas, a dron může být zničen nebo nepřítel může zrušit maskování, pokud vstoupí do maskovací oblasti.

Loď stejně další dvě získají nejen standardní speciální moduly pro svoji třídu, ale také jedinečné. Když se aktivuje modul na této lodi, loď skočí warpem malou vzdálenost a zmizí z radaru. Palba, odpálení raket či použití aktivních modulů přeruší krycí operaci.

Všechny 3 lodě bude opět možné sestavit pomocí speciáních komponent, které jsou pro každou z nich jedinečné. Komponenty mohou být nalezeny během ‘Hledání trofejí’ po bitvách PvP, PvE a Co-op, záskány splněním misí SCŽ ‘Hvězdného maratonu’ nebo zakoupením speciálních kontejnerových balíčků. Alternativní speciální moduly jsou rovněž sestavitelné z původních dílů, získatelné z odměn za plnění zvláštních úkolů nebo nalezitelné v kontejnerových balíčcích.

b8479028f6d88965a9e8fcdd5ce2.jpg

Dychtivě očekávané destroyery se konečně zařadí do lodního stromu v následující aktualizaci. Inženýři jsou připraveni demonstrovat maximální sílu svých loděnic a představit 3 úžasná bojová plavidla. Každé z nich bude uvedeno ve vlastní aktualizaci.

Vynoření nových destroyerů by se nemohlo uskutečnit bez nových modulů, speciálně navržených pro lodě jejich třídy s jedinečným efektem. Například nový aktivní modul vytváří směrovaný energetický paprsek. Všechny lodě zachycené v paprsku jsou odvrženy v jeho směru, a čím bude cíl blíže, tím bude efekt silnější. Trup cíle bude poškozován každou sekundu. Další modul udílí poškození nepříteli, dokud se jeho loď nezpomalí. Nová pasivní modul zvyšuje čas do přehřátí zbraní destroyerů, když je loď pod maximem.

Nicméně, poprvé budou moci piloti zkusit nové speciální zbraně pro destroyery vytvořené korporací Ellydium za pomocí technologie Vetřelců.

A to není vše! Již v následující aktualizaci spatří piloti předělání globálního systému frakční věrnosti. Od nynějška je věrnost automaticky použita na vylepšení vybraných modulů, než aby jen tak ležela v hangáru. Rovněž pracujeme na nastavení rovnováhy módu ‘Dobývání sektorů’ podle našich představ. A o něco později mohou žoldáci zkusit zbrusu nový PvP mód!

Piloti mohou očekávat to nejzajímavější po čas oslav Nového roku. Nový velký příspěvek do Star Conflict změní vesmír jednou provždy, a přinese spoustu čerstvých emocí do známých zákoutí žoldáckého života. Budete si moci velice brzy vyzkoušet zelenou barvu. Sledujte novinky!