Blog vývojářů z 26. ledna: Nové 'Dobývání sektorů' a Obchodní systém

22a277794a427964e4dac1f18300.jpg

 

Žoldáci, poprvé v tomto roce představuje SCŽ své hlášení z vývoje Star Conflict! Rok 2016 nám nedal pouze dlouho očekávané ničitele a pár nových herních módů a lodí, ale také značné aktualizace osvědčené a milované technologie. Hra vstoupila do nového roku s novou inovativní technologií korporace Ellydium, globální aktualizací Dobývání sektorů a obchodním systémem. V tomto výstupu blogu vývojářů si o nich povíme víc, a také přiblížíme nadcházející inovace.

Dobývání sektorů

Nejdůležitější změnou v tomto módu je vznik plně rozvinutého systému vytváření bitev. Když korporace zaútočí na lokaci nebo ji brání, všechny aktivní letky a korporační piloti es budou moci zúčastnit bitev. Jediné, co budete potřebovat, je vyletět z hangáru do Dobývání sektorů na lodi úrovně 7 nebo vyšší, když je mód aktivní. Systém vytvoří bitvy a distribuuje všechny letky, jednotky a dokonce i sólové piloty.

a98592f4bafab7f716919b26d706.jpg

Úspěšná bitevní aktivita korporačních členů přinese Body vlivu lokaci, kde je drednaut právě umístěn, a body zůstanou tam, kam přemístíte svůj drednaut.

O vlastnictví lokace se může ucházet několik korporací, za předpokladu, že úroveň drednautu odpovídá úrovni lokace. Když vlastník úplně ztratí body vlivu v lokaci, převezme lokaci korporace s nejvyšším skórem v té samé lokaci.

Držení vícero lokací ve stejnou domu bude obtížným úkolem, který bude vyžadovat seriózní taktický přístup v plánování pohybu drednautu. S každým bitevním cyklem budou soupeřící korporace stupňovitě ovlivňovat vlastníka, tím urychlí ztrátu jeho bodů vlivu. Nicméně čím déle korporace udrží lokaci, tím větší bude odměna z ní.

V budoucnu se změní odměny a budou rozmanitější. Piloti budou rovněž moci přijímat zvláštní úkoly týkajících se módu Dobývání sektorů a plnit je. Samotné bitvy budou dynamičtější a intenzivnější. Změny jsou přímo za rohem!

Obchod

Jeden z nejočekávanějších a nejpoutavějších prvků ve hře. Prvek, který může eventuálně radikálně změnit ekonomický systém vesmíru Star Conflict.

974af088a9c726eb10d5a1fe7ff9.jpg

První, čeho si piloti všimnou bude nová záložka v chatovacím okně. Tam budete moci najít nejnovější nabídky k obchodu a smluvní prodejce. Samotný proces přenosu a platby za zboží bude fungovat skrze známou herní poštu.

Prodejní cena bude volně nastavitelná avšak se stanovenou hodnotou Galaktických standardů. Zboží můžete začít prodávat počínaje úrovní 9 a vyšší, a kupujícím může být kdokoli.

Naznačovali jsme, že nepoužité komponenty lodí Dart a Gargoyle budou užitečné v blízké budoucnosti. Budou prvními věcmi, které budou dostupné pro obchodování, společně se schématy a některými dalšími výrobními předměty.

Obchodování ve Star Conflict má před sebou ještě dlouhou cestu a neustálé aktualizace je v průběhu času rozšíří a vylepší funkčnost tohoto systému. Detaily se dozvíte již brzy.

Páté výročí Star Conflict

Star Conflict už má 5 let! Hra, jak se tvrdí, je na svém vrcholu! Je nám potěšením pozvat piloty, aby se zúčastnili oslavných vesmírných bitev!

Oslavný program zahrnuje nejen klasický raketový ohňostroj a tradiční speciální události, ale také nové emblémy, portréty a speciální barevná provedení pro vaše oblíbené lodě. A každý žoldák, ať už veterán, nebo nováček, se stane nositelem jedinečného titulu.

2dd5134ab475aad2d0201c577332.jpg

Budoucí plány SCŽ zahrnují potěšit piloty tradičními aktualizacemi lodí Impéria, Jericha a Federace, stejně tak i novými experimentálními módy pro PvP a PvE. A korporace ‘Ellydium’ bude brzy připravena představit svoji novou verzi stíhače založeného na technologii Vetřelců. Zůstaňte naladěni — tohle je jen začátek!