Blog vývojářů z 19. listopadu: SCL rekapitulace prvního týdne [CZ]

První ligový týden uplynul a identifikovali jsme důležité aspety, které vyžadují naši pozornost.
 

f3d5cfb8f53c65e40361ae4b04cc.png

 

Změnili jsme obecný koncept testovací sezóny. Kapitáni nejlepších 20 týmů budou mít právo postavit tým v první divizi první sezóny do bitvy o velkém počtu pilotů, za tvrdších pravidlech a značných odměnách!

Každý zúčastněný tým bude odměněn. Čím výše se váš tým dostane v tabulce, tím vyšší se odměna stává. Více informací o cenách a odměnách bude zveřejněno později.

Rovněž jsme změnili časy ligových her. Předtím, jsme měli situace, kdy tým nemohl najít pár po dlouhou dobu. Dostupnost ligových her byla změněna ku příhodě většiny týmů a jejich maximální koncentraci v nejrušnějších hodinách: 16:00 UTC, 19:00 UTC a 00:00 UTC,

Abychom se ujistili, že se týmy nebudou obávat utrácet pozvání, znatelně jsme zvýšili počet možných náhradníků v týmu. To umožní kapitánům rychle změnit seznam a nebát se pozvat další piloty. Začítkem první sezóny v Začátečnické lize nebudou žádná omezení na počet náhradníků. Ale limit zůstane v První lize.

Chystáme se rozšířit týmový seznam na 10 pilotů, včetně náhradníků. Hlavní rozdíl mezi Ligami bude počet pilotů v bojových letkách: pro První ligu bude jejich počet zvýšen.

Rovněž, vzhledem k častým žádostem, ligové bitvy jsou nyní dostupné pro lodě úrovní 11 až 15.

Zúčastněte se Ligy, pomozte průběhu testování, nabízejte návrhy a získejte zasloužené odměny!