Blog vývojářů z 17. března: Nové prémiové lodě a nový systém stavění

Již velice brzo budou přidány nové prémiové lodě. Hlavním rozdílem, čím se budou lišit nové lodě od ostatních prémiových lodí, je, že si piloti budou moci postavit tyto lodě ze speciálních částí — zdroje jedinečné pro každou z nich. Požadované zdroje budou dostupné během ‘Hledání trofejí’ po bitvách v PvP, PvE a COOP módech. Tudíž se tyto lodě nedají koupit jenom za prémiovou měnu, ale bude třeba je sestavit z částí, u kterých jediným požadavkem je vynaložit úsilí najít nezbytné zdroje.

 

Nové lodě budou mít jedinečný design a nové aktivní moduly. Dnes vám o nich povíme víc.

 

V nadcházejících týdnech vydáme tři nové prémiové lodě. Imperiální engineering fregatu úrovně 7, federační gunship úrovně 10 a federační guard fregatu úrovně 13.
 

772266842c4367ae0c228a3bbbf7.jpg

Pohled na novou imperiální engineering fregatu ‘Brokk’

 
Nový systém stavění lodí
Piloti mohou postavit nové lodě z jedinečných zdrojů nazvaných ‘Části’. Jedinečné zdroje mohou být získány nalezením ‘Částí’ v herních módech PvP, PvE a COOP herních módech v ‘Hledání trofejí’ po bitvě.

 

Každý pilot si bude moci vybrat nejpohodlnější herní mód. Rovněž můžete nasbírat  ‘Části’ přebíháním mezi módy. Dodatečně, pro ušetření času, budou  ‘Části’ dostupné ve zvláštních balíčcích kontejnerů, které budou rovněž aktualizovány.

 

Ve stromu lodí mohou piloti vidět, které  ‘Části’ jsou nezbytné pro sestavení potřebné lodi, a sledovat svůj proces. Tady se můžete dozvědět o lokacích nezbytných zdrojů. Když jsou všechny části nasbírány, ikona lodi se zvýrazní a vy můžete začít s výstavbou.
 

5d4091210e8b7dae0f79dabd7f4b.jpg
*zobrazená cena lodi slouží pouze jako zástupný údaj 

 

Pokud máte nedostatek zdrojů, můžete chybějící části koupit ve zvláštních balíčcích kontejnerů v obchodě.

Jedinečné rysy nových lodí
Všechny lodě budou mít jedinečné příležitosti ve formě speciálních modulů a zbraní.

 

Například, imperiální engineering fregata získá speciální modul, který může opravit trup spojenců. Modul bude generovat paprsek, který může být užit k podpoře lodí v bitvě, zatímco loď zůstává v určité vzdálenosti za nimy.

Rovněž dostane fregata novou všestrannou zbraň, která obnovuje štíty spojenců a udílí poškození nepřátel zároveň.

 

Federační gunship dostane speciální modul, rozšíření na ‘Plazmovou čepel’. To umožní pilotům vrážet do nepřátel. Tento jedinečný aktivní modul je velice efektivní proti trupům větších lodí.

 

Nová federační guard fregata dostane  jedinečný speciální modul, který dramaticky zesílí rezistence štítu. Loď se poté automaticky stane cílem pro nepřátele poblíž. Jedinečný aktivní modul těchto fregat obnovuje její štít z příchozího EM poškození.

 

Samozřejmě, to není vše ohledně budoucnosti nového systému stavění lodí. Vrátíme se k tomuto tématu v našem dalším blogu vývojářů. Zůstaňte s námi. Sledujte novinky, hrajte Star Conflict!
 
 
Očekáváme vaše komentáře!
 
S pozdravem,
Star Conflict Tým

Hlavna vec ze jednine monocrystaliky sa nedaju vyrobit :-/