Blog developerski z 3 Lipca: Plany na lato

d922586e7de756b6e3e528d3f7bb.jpg

Jak pamiętacie, podczas pierwszego tygodnia września świętujemy rocznicę odkąd Star Conflict wyszedł z fazy bety. To był ten punkt w grze kiedy otworzyliśmy tryb gry “Inwazja”. Mogliście latać po lokacjach bez żadnych ograniczeń. Gra zmieniła się znacząco i w przyszłości planujemy nadal ją zmieniać!

Aby upamiętnić to wydarzenie, przygotowujemy duży update z nową zawartością, historią i przygodami. Oto pierwsze detale co czeka nas tej jesieni.

Nowe mapy

Tej jesieni zobaczycie nowe mapy które możecie doświadczyć zarówno w trybie otwartego świata jak i w PvP.

Lokacja “Starożytne Ruiny”, bardzo popularna wśród graczy zostanie ulepszona - ruiny starożytnej cywilizacji są gotowe na przemeblowanie. Przypominamy że Tar jest jedną z najbardziej interesujących planet w systemie Troy. Ta orbita ciała niebieskiego skrywa struktury pełne dziwacznych urządzeń. Wśród tych struktur i wraków odbywają się najgorętsze i najbardziej spektakularne bitwy wśród pilotów.

fb1cedd00a910aa6dcd75869d2866852.png

Inna lokacja ma roboczą nazwę “Sekretna fabryka”. Zgodnie z niektórymi raportami to jest tajna fabryka piratów. Być może w tej lokacji odnajdziesz źródło zaawansowanej technologii będącej w posiadaniu piratów.

f9c016b3cd4183895f9464dcbcf2.png

Inna lokacja ma roboczą nazwę “Zrujnowane miasto”. Źródła podają, że to jest lokacja gdzie Niszczyciel - super statek obcych - pokazał się po raz pierwszy. Jedno z dryfujących miast Jerycho było pierwsze zaatakowane przez Niszczyciela, a świadkowie zeznają, że obrona została przełamana w przeciągu minut.

61bfa4d3cc71748d2a061a12f62b.png

Zamierzamy również zwiększyć liczbę statków które można wyprodukować. Kilka nowych projektów zostanie wypuszczonych do doków. Wśród statków jakie zobaczymy znajdą się zwiadowcy, szturmowce i nowe fregaty.

9d5f7479ad7b5a08b29548ca978a.png

Oprócz nowych lokacji i statków zamierzamy pokazać nowe bitwy pomiędzy najemnikami a dużym statkiem obcych. Nowe statki obcych zostały wykryte w przestrzeni. Zwane jako “Niszczyciele”, mają podobny wygląd co wcześniej widziany “Plugawiec” [Defiler, nie mogłem znaleźć lepszego znaczenia], ale mają zwiększoną obronę i siłę ognia.

Powiemy wszystko o jesiennych update’ach w najbliższej przyszłości. Nie przegap wiadomości! Przypominamy również o letnich kontraktach od Ms. Summer! Ci co wypełnią wszystkie zadania do 1 września otrzymają za darmo nowy statek premium który jest projektowany w sekrecie w laboratoriach Centrum!

“Plugawiec”
VOozaX1.gif

“Plugawiec”

VOozaX1.gif

Trzymam poziom naszego tłumaczenia :stuck_out_tongue:

Są jakieś fotki tego statku co dostaniemy?

Gratki za tlumaczenie. Jakbylo w eng to tylko przelotem czytalem bo 30% zawsze bylo niezrozumiale.

Mam nadzieje ze nazwy normalnych naszych statkow zostana w eng.

szkoda ze jak gra jest w pl to nie ma komentarzy glosowych… cisza nikt mnie nie wita w hangarz, podczas walki sam musze sie kapnac ze oslon nie mam… mogly zostac choc po angielsku… tak zeby mozna je sobie w opcjak wl/wyl.

Jest mozliwosc zgloszenia tego do producenta gry?