‘Blackwood’ Shipyard panorama [HUN] ‘Blackwood’ Shipyard panoráma

ed56647d7e768f376d73f7e90199.jpg

 

Az EZsK folytatja a beszélgetést a Star Conflict univerzumban napjainkban végbemenő történésekről. A külső szektorok története épp a szemünk előtt íródik…

 

 

Egykori birodalmi szektorok
Rendszer: Menar

 
Ez az a szektor, ahol a Blackwood társaság egyik leghíresebb hajógyára helyezkedik el. Ismert tény, hogy itt lett kifejlesztve az az Ariadné MI, ami új szintre emelte a megalkotóit a globális piacon.

 

Az invázió legelején a Blackwood társaság a teljes uralmat elvesztette a mesterséges intelligencia irányítása alatt álló kísérleti hajógyár felett. A későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy az MI-re egy ismeretlen vírus volt hatással. A Blackwood különösen érdekelt a kutatásainak megőrzésében, ezért a mérnökei új programok folyamatos fejlesztésével és végrehajtásával foglalkoznak, ami segíthet helyreállítani a mesterséges intelligencia feletti irányítást.  

Néhány kísérleti minta, amit Blackwood másnap bocsátott ki, irányíthatatlan. Ariadné vezérli a harci gépeket és senki sem tudja, hogy mi zajlik a hajók agyában ennek az MI-nek az irányítása alatt.

 

Ráadásul, Ironside, aki diktatúrát hozott létre a szektorában, időnként megpróbál Blackwood titkokat lopni. A vadászait a Blackwood hajógyár környékén látni, ahol az Ariadné MI-t tesztelik.