Be the first to get the resources for new rank 16 ships! [HUN] Légy az első, aki megszerzi az alapanyagot az új rang 16 hajókhoz!

61f08b0e3766d9d7c24108d0cc95.jpg

 

 

A rang 16 és 17 hajói hamarosan elérhetők lesznek. Mostantól minden pilótának lehetősége lesz felkészülni az érkezésükre! A játék feladatainak teljesítésével a pilóták xenochipet gyűjthetnek és cserélhetnek el az első legmagasabb rangú hajók, a Granite és a Wolfhound összeszereléséhez szükséges nyersanyagokra.

 

Az értékes nyersanyagok speciális csomagokból szerezhetők meg a játékban lévő boltban. Az új hajók megépítéséhez szükséges nyersanyagok mellett, a csomagok olyan népszerű hajórészeket is fognak tartalmazni, mint a Szövetségi Archelon fregatt, a Nightingale interceptor, a Kite-E covert ops interceptor, a Stingray vadász, a Jerikó ‘Karud’ ECM interceptor és a ‘Brokk’ birodalmi engineer fregatt.

 

 

Wolfhound

Gunship

Szövetségi hajók

Rang 16

eb3cea4aef69517f7a1bf912e3a7.jpg

 

A Wolfhound egy kiegyensúlyozott gép, aminek kiváló tulajdonságai vannak. Gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Ezek a hajók gyakran merész támadásokban vesznek részt a New Eden és más objektumok ellen. Azt beszélik, hogy a Helion Inc. van a támadások mögött — egy közismert katonai magán társaság, ami a Szövetségből ered. Azonban erre még nem találtak bizonyítékot.

 

Speciális modul

Két mésodperc alatt számos rakéta sorozatot bocsát ki. Ezzel egyidőben növeli a tűzgyorsaságot és az energia újratöltést, a csúcs sebességet, oldalazási sebességet és a fordulást.

 

Fegyver

A lövedék lángra tudja lobbantani az ellenséget és a tárgyakat. A tűz közelében lévő ellenség szintén sérülést szenved.

 

Aktív modul

Aktiváláskor növeli a fő fegyver tűzgyorsaságát és sebzését sérült páncélú hajóknak.

 

Páncél módosító

Amikor a páncél ereje egy bizonyos szint alá esik, a sebesség, irányíthatóság, energia visszanyerés és tűzgyorsaság növekszik.

 

Granite

Birodalom

Command Fighter

Frakció: Sparta

Gyártó: Martian Labs

Rang 16

eb9bf36a2e4a8c68983a5efe37e0.jpg

 

A Granite a megemlékezés gránitköveinek tiszteletére kapta a nevét, amibe azok nevét vésték, akik az uralkodóért adták az életüket. Azokhoz a kövekhez hasonlóan, ezek a hajók is az elesettek emlékét hordozzák. Az utazásuk kezdetén ezek világos és egyszerű támogató gépek voltak. De minden harc és minden halál módosított a tervezésen. A Martian Laboratories mérnökei új terveket készítettek a pióták jelentései és harci tapasztalatai alapján.

 

Speciális modul

Növeli a fő fegyver lőtávját. Meghaladja a fegyver túlmelegedését.

 

Fegyver

Minden lövés energiába kerül. Amikor a célpont találatot kap, az ektivált speciális modul hatása kitolódik minden pontos lövéssel.

 

Aktív modul

Bármely hatás, ami hajó irányításának megzavarására irányul és a modul működése közben fejtik ki, blokkolódik. De a modul megmaradt aktív ideje csökken.

 

CPU módosító

Ha egy baráti hajó elpusztul a közelben, a szövetségesek tűzgyorsasága ideiglenesen növekszik.