An urgent task from the Broker! Reward — new destroyer weapon blueprint![HUN] Egy sürgős feladat a Brókertől - új romboló fegyver tervrajz.

 

be4b3892e132398cee8b750d1301.jpg 

Egy sürgős feladat a Brókertől! Egy korlátozott ideig tartó ajánlat. A küldetés október 24. 03:00 MSK (04::00 magyar) tart.
Az Ellydium társaság Idegen technológia kutatási sorozatának utolsó hatodik szakasza . Új küldetések később lesznek bejelentve.
 
A Bróker küldetése

  • Teljesítsétek a ‘Szennyező’ speciális küldetést
  • Ennek díjaként megkapjátok egy egyedi Idegen ágyú a G’Thar’Du’ tervrajzát, amit minden rombolóra fel lehet szerelni!
  • 10 konténert élő kristályokkal.

A ‘G’Thar’Du’ ágyú csak rombolókra szerelhető. Egy csomó speciális kristályból gyártott fegyver, energia hálót lő ki, ami robban és egy gravitációs anomáliát hoz létre amikor eltalálja a célpontot. A háló repülési sebessége a folyamatos tüzeléssel megnő.
 
Az Ellydium Idegen tanulmányozásának az eredményeire felfigyeltek a fővárosok. Ésszerű következtetésre jutottak az ‘élő kristályt’ használó projektek hasznáról. Néhány politikai feszültség feloldása után a felek megállapodásra jutottak az új generációs fegyverek fejlesztésében. Azonban a projekt megvalósításához adatokra van szükség. Itt az idő, hogy együttműködjünk a Szennyezőn.