A Harcos Útja

A Harcos Útja

 

-Az űr hideg és magányos. Nincsen senki és semmi ami megvédene. Egyedül vagy, a pilótafülkében, az egyetlen vékony anyagon ami elválaszt a végtelen űrtől. Ha a pilótafülkéd megsérül, mindennek vége. Elnyel a sötétség, örökre. Előbb-utóbb mindenki magára marad az űrben, és olyankor mindenki csak a saját képességeire támaszkodhat. Vagy megtanulsz túlélni a sötétségben, vagy benne halsz. A Crystallidokon kívül nincs semmi ami túlélné odakint… Még te sem. Lehetsz akármilyen gyors, lehet akármilyen ellenálló a hajód, lehet akármilyen észrevehetetlen… De amíg vannak jobbak, jobb pilóták mint te, nincs esély a túlélésre. Csak az a ragadozó élheti túl, ami a tápláléklánc csúcsán van. Oda pedig csak egy úton lehet eljutni: Az alkalmazkodással, majd a fejlődéssel.

 

-Minket Crystallidokat, vagy az őseinket, teremtettek. Istenek akik átadták nekünk a technológiáikat és stratégiákat ami a túléléshez és fejlődéshez kellettek. És felelősségünk hogy az utánunk következőknek is átadjuk. A Leviatánok elnyomása után nem maradt más mint mi Crystallid Hírnökök, mint én Raharn, akik függetlenek vagyunk és teljesíthetjük isteni feladatunkat. Meg kell hogy tanítsalak túlélni, akárcsak minket megtanítottak egykor. A galaxis történelmében más fajok vagyunk, más civilizációk, de olyanok mint az egymás után következő generációk. A jelen és elmúló generációknak örök feladata hogy a tudásukat átadják az utánuk következőknek, hogy ne vesszen el a történelem, a kitartás és energia amit a tudás megszerzésébe fektettünk. Ezért, és hálánk jeléül a Leviatánok agymosásából való felszabadításért, én Raharn megalkottam a saját vállalatomat, az Argus Military Corporationt ami azzal foglalkozik hogy a lehető leghatékonyabban ötvözze az emberi és Crystallid technológiákat, és tökéletesítse a már megalkotottakat… Akárcsak az Ellydium, de más célból.

 

-Nemrégiben a hozzánk közel álló jerikói családok, a Mendes család és Liu család megosztották velünk egy új hajó építésének terveit - Már 2 éve felkereste őket a Sinto Vállalat egy új hajó tervrajzaival. A munkákba persze a meggyengült családok rögtön beleegyeztek, de a frakciók közötti növekvő feszültség és a Sinto körüli furcsaságok miatt felkérték a vállalatomat hogy közvetítőként jelen legyen a két frakció közötti munkában, illetve személyesen engem hogy járjak utána pontosan mi is történik a partnerüknél. Tekintve az eddigi múltamat, és hogy jelenleg én vagyok a leghatékonyabb ilyen célokra, belegyeztem, cserébe kapunk egy tucat példányt az új Kirishima hajókból amint kész lesznek. Most minden eddigi munkámat hátrahagyva és közel álló emberekre bízva, el kell indulnom Nyugat-Jerikóba hogy rájöjjek mi történik a Sinto Vállalat körül… Remélem nemsokára látjuk még egymást, Vhyzahr. Ez a harcos útja. Ez az én utam.