50% off Archelon ship equipment[HUN] 50% árengedmény az Archelon hajó felszerelésre.

 

68184940f0b591bc240f2a25d970.jpg 

Figyelem pilóták! Itt a ideje, hogy fejlesszétek a flotta erőtöket!  Az ünnep alkalmából és csak egy napig 50% árengedményt kínálunk az Archelon hajó felszerelésre! Ezek megvehetők közvetlenül a hajó fából.

Lucas Horn a ‘New Eden’ állomásról jelenti, hogy a barátja a szabad ‘Scotland’ cirkálóról üdvözöl minden pilótát az ‘Univerzum Védője Nap’ alkalmából, amit ő egy árengedménnyel ünnepel az ‘Archelon’ hajó alkatrészekre!

A hihetetlen dinamikájának és az ellenségre jelentett veszélynek köszönhetően az Archelont joggal nevezzük a típusa forradalmának. Ez egy Szövetségi guard fregatt új felfogásban. Egy lopakodó árnyék. Rendkívül veszélyes az ellenségre az ‘Energy Converter’ miatt, ami sebzést okot a kapott sebzés arányában és a ‘Radiation Converter’ miatt, ami az összes kapott EM sebzést a pajzs helyreállítására használja. És mindezt a hatékonyság vagy megjelenés elvesztése nélkül.

Egyedi speciális modul: System “provocateur”
Amikor aktiválják, a hajó célponttá válik az összes ellenséges hajónak 3000 m. sugáron belül. Az összes sebzés típus elleni ellenállás megnő 250 ponttal.

Egyedi aktív modul: Radiation converter
Amikor aktiválják minden kapott EM sebzés a pajzs helyreállítására használódik.
A hajó nem sebződhet.
 
 
Ez a különleges ajánlat korlátozott ideig él és végetér 05-00 UTC February 24.-én!

Tisztelettel,
Star Conflict csapat