Sign in to follow this  
SuDoKu

SilentKid naplója.

Recommended Posts

Sziasztok.

Valamikor régen elkezdtem csinálni egy kezdőknek szóló segítséget. Ebben egy teljesen kezdő új játékos szemszögéből próbálom leírni az hajókat egymás után és a tapasztalatokat, ahogy fejlődik lépésről lépésre. Gondoltam most már elég sokat írtam, hogy közzé is tegyem. Nem egy részletes leírás, hanem inkább a hajók egymás után, ahogy én felszereltem őket. A lényegre szorítkoztam, ahogy én tudtam használni a hajókat. Csak az ezüst hajókról írok, próbálom mutatni, hogy lehet ezt a játékot free to play módon játszani. A hajók felszerelésében egy átlagos, a feladatában jól használható összeállítást próbáltam készíteni. Akinek gondot okoz, hogy miképpen készítsen egy hatékony hajót, tekintsen bele. (Még nincs kész, gondoltam r8-ig írom le a hajókat, utána következhet a HOWL kódex.)

Tehát: SilentKid naplója

A 2017. december 20-i patch megnövelte a hajók módosítóinak és aktív moduljainak a számát, valamint új command fighter modulokat és fegyvereket vezetett be. Tehát a leírt dolgok továbbra is jók, csak plusz cuccokat lehet berakni. Azt raktok be, amit akartok vagy amire azt írtam, hogy hiányzik a tökéletességhez.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hogy mik vannak?! Jobb, mint a hivatalos Wiki. Kezdőknek mindenképp ajánlom.

 

Ha valamit mégsem úgy találnátok meg a játékban, mint ahogy korábban vagy egyszerűen csak szokatlan a fordítás, akkor az az én művem (bűnöm). Előre is elnézést érte. Igyekszem megtartani a megszokott stílust.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.