Sign in to follow this  
mael9740

Destroyer deployable shield without texture

Recommended Posts

1. Description of the problem, what happened.
Got in the mission "Fire Support" and saw that the deployable shields of ennemy destroyers were with the "no texture" texture, and a module painted in red.
 
2. What did you expected to happen.
Having regular texture for both of those.
 
3. The conditions during the situation.
With my r10 tharga with r8-9 allies
 
4. Further details on the issue.
5. Frequency of occurrence.
Once, didnt retried, just happend.
 
6. Logs + screenshots or a video (Including a description of the issue, where to and how to reproduce it)  Screenshot needs to be done with ingame tools! Don't change screenshot's original name!
Attached
 
7. If possible, the time when it happend. In this case we will be able to look more closely to the server logs. Also mention your time zone.
On the logs. UTC+4
 
8. Information on the configuration of your computer (DxDiag)
Attached
 
9. The results of this program if the bug report is related to connection issues.
10. If the complaint is related to Sector Conquest, it is necessary to specify the location and time + timezone of the happening.

screenshot-170624-171803.jpg

screenshot-170624-171809.jpg

screenshot-170624-171855.jpg

screenshot-170624-171905.jpg

screenshot-170624-171916.jpg

screenshot-170624-171940.jpg

2017.06.24 17.13.54.rar

DxDiag.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.