Sign in to follow this  
DaMatta

Bug with shadows configuration.

Recommended Posts

Hello guys,
My report is about a problem in configuration settings of the shadows.
It happens always on some ships when docked to stations and I think it's about decals in textures.
When I have the shadows configured to level Medium or higher I don't have any problem inside docks, although it appears sometimes in the start of missions but only during short seconds and it normalizes immediately.
Examples what happen in docks:
With shadows configuration in Medium or higher, everything seems ok;

screenshot-170623-204103.thumb.jpg.ae227screenshot-170623-204113.thumb.jpg.8ae6a

 

Above you can see there's no problem with the destroyer.

Down here the 2º example;

With shadows configured to level Low, there is a uninterrupted flashing of lights and distorted textures on certain parts of the ship.

screenshot-170623-202753.thumb.jpg.35445

screenshot-170623-203146.thumb.jpg.1edbf

 

I'm running Windows 10 64 bites on a cpu Intel Core i3-4160 without graphic card, just the internal Intel graphic chipset i think is the HD Graphics 4400.

Unfortunately not money for more, I spent a lot in purchasing bundles :)

Although is a small bug and the reason is the low configuration of my pc, I hope you guys consider this a bug, because to avoid lag I trie to run the game with low graphics settings.

 

For last, I want to thank you all, for one of the greatest games I ever played.

Thank you for your time and consideration.

DaMatta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.