Okoks

Game Freezes

Recommended Posts

Hello all.

 

Im have encountered anoying bug over few weeks now. Basicly speaking game is unplayable, and freezes constantly. Even when im using 1024x768 res. and minimum settings.

 

To stop normal questions:

1. I have cleaned and replaced thermal paste 3 days ago (Arctix MX4)

2. I'm using GTX850m in this game.

3. System is setted up to High Performance Power Plan

4. Im using additional cooling pad

5. CPU can use constant Turbo Mode. ( up to 3.2 Ghz)

 

I just don't have any other idea what can be happening.

 

laptop Specs: 

Intel Core i5-4200H

8GB of 1600Mhz CL(11 11 11 28)

Nvidia GTX850m

1st HDD Toshiba MK3256GSY (System only)

2nd HDD Hitachi HSTG HTS545050A7E680 (Games and Storage)

 

In addition im posting DxDiag , Game Log and Video alavailable under link:

 

Video Link

DxDiag.zip

game.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 26.05.2017 at 8:50 AM, Skula1975 said:

0068976

May i ask what was the issue ? Im really courious about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have builded new pc , but the issue is still there. 
Specs:
 

CPU: Ryzen 7 1700
RAM: 16GB DDR4 3000Mhz Adata XPG Z1
GPU: Radeon RX Vega 64

 

Are my pc specs to low for this game anyways ? 

Or is it only your approach to the problem, in short words " We don't care and just write something there so guy will shut up" ?

 

Do i need to wait for Quantum computers in order to play this game without any freezes ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I may suggest something post the requested files for your new configuration. Did you change your hard drives? I can bet there is something strange going on - on my very old netbook with Brazos and integrated 6310 I have 15-30fps and the only hiccup is when I am going through the warp gate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'am using hitachis 2,5" drives, mini itx build .First is 160GB for system only and second is 500GB for games and other thing , hard drives i bought new ones .

 

When i switched Vega for my old GTX285 problem vanished LOL . still waiting for some tweaks from drivers or something . 

 

Also on my brother pc witch have 8800gtx game is smooth as hell , dont know why ,maybe newest vega still need some driver updates. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.