StG_Doktor 0 Report post Posted August 27, 2015 Ahoj Po relativně dlouhé době jsem se vrátil ke hře a můj klan ,který byl dříve aktivní již aktivní bohužel není a hrát sám je dosti depresivní.Proto bych se chtěl zeptat zda tu není nějaký klan který by se mě ujmul :fed001:. Hraji hlavně fregaty a to ty jerichácké a celkově za jericho hraji rád a být ten tank který drží frontovou linii a cokoliv se dostane na dostřel schytá dávku z blasteru a salvu EMP torpéd :006j:. Pokud by se nenašel klan tak bych byl rád za někoho na občasné hraní open space a PVP. Vím ,že tu zatím moc lidí není ,ale i přesto doufám že se někdo najde. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LeYasashii 4 Report post Posted August 29, 2015 Výborně, co já znám, existují 2 velké korporace: CZ/SK (Czech Destroyers) a CzR (Czech Ravagers), já jsem v CzR a nemůžu si stěžovat, létáme i Jericho dreadnoughta T3 nebo T4, teď o prázdninách moc ne ale v červnu jsme zabrali sektor mnohokrát i na pár dní, a hrajeme vesměs vše, PvP, PvE i OpenSpace. V neděli také turnaje, a kdo si troufá, tak i Special Op Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rokocz 0 Report post Posted September 6, 2015 Zdravím , s 2 dalšíma kámošema hledám také nějakou aktivní korporaci. Nejvyšší loď mám zatím lvl 10, kámoši 12. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LeYasashii 4 Report post Posted September 9, 2015 Výborně, jsme rádi, že máte takový zájem, úrovně lodí jsou dostačující, zkušenosti jsou potřeba, naše korporace CZech Ravagers (zkuste podat přihlášku ve vyhledávání korporací - preferovaná cesta - nebo pošlete zprávu hráčům Gmann, Nigish nebo SmrtiHlav) je velice aktivní, mimo jiné v turnajech, ale i dreadnoughty, stejně tak si myslím, že i Czech Destroyers. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gizmo_CZ 0 Report post Posted October 4, 2017 On 9. 9. 2015 at 4:49 PM, LeYasashii said: Výborně, jsme rádi, že máte takový zájem, úrovně lodí jsou dostačující, zkušenosti jsou potřeba, naše korporace CZech Ravagers (zkuste podat přihlášku ve vyhledávání korporací - preferovaná cesta - nebo pošlete zprávu hráčům Gmann, Nigish nebo SmrtiHlav) je velice aktivní, mimo jiné v turnajech, ale i dreadnoughty, stejně tak si myslím, že i Czech Destroyers. Ahoj. Jste stále funkční? Já posílal pozvánku již před nějakým časem ale stále nic... Hraji tak 3x do týdne po cca 2h. Mám max LV10 ale jedu nahoru.. :-) nick (GizmoCZ1) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Filiposd 0 Report post Posted July 8, 2018 Která aliance je tu aktivní v roce 2018 ? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts